NuDiXs Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Před chvilkou jsem si koupil tuhle věcičku,je to moje první dobíjecí baterie včetně dobíjecího kabelu,koupil jsem ho u JRC http://www.jrc.cz/hra_x360_play_and_charge_kit_black mám ale problém,ovladač funguje pouze pokud je připojený na kabelu,když ho odpojím tak ovladač nejde,totálně vyšťavněnej být nemůže,aspoň by bliknul nebo něco,má s tím někdo zkušennosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 di to vrátit, já to od nich koupil před půlrokem a dneska to vydrží sotva 1hodinu..... PS: i moje první baterka nefungovala a to byla od MS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Říjen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 di to vrátit, já to od nich koupil před půlrokem a dneska to vydrží sotva 1hodinu.....PS: i moje první baterka nefungovala a to byla od MS Tak to si děláš srandu :D,klidně bych za půl roku koupil jinou,ale když nefunguje vůbec tak to je na ♥♥♥♥♥,vrátim to,snad půjde ta další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Já mam taky originální baterii i s kabelem přímo z JRC a funguje super....nezkoušel jsi třeba tu baterii nechat nabít přes ten kabel? třeba je uplně vybitá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Říjen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Ted mám kabel napojenej na ovladač a usb hozený v xboxu,xbox mám vypnutej,nabíjí se to i tak?Ovladač v téhle situaci nijak nesvítí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 nabíjej to přes pc,njn měl sem si schovat učtenky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Říjen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 nabíjej to přes pc,njn měl sem si schovat učtenky :D Tak jsem to vyreklamoval,dostal jsem hned novou baterii,funguje v pořádku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NuDiXs
Před chvilkou jsem si koupil tuhle věcičku,je to moje první dobíjecí baterie včetně dobíjecího kabelu,koupil jsem ho u JRC http://www.jrc.cz/hra_x360_play_and_charge_kit_black
mám ale problém,ovladač funguje pouze pokud je připojený na kabelu,když ho odpojím tak ovladač nejde,totálně vyšťavněnej být nemůže,aspoň by bliknul nebo něco,má s tím někdo zkušennosti?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.