Trapper1468625427 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 ZDravím udělal jsem si flasch na xbox a ted bych chtěl zrušit gold učet na xbox live.Když tma zavolám nemužou nějak zjistít že to mám flaschle a zabanovat mi to ? když jsem se odpojil od netu na xku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Elypsa Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Na ban prijdou pouze pokud se pripojis na xboxlive ONLINE. Zrusit xboxlive nejde jen se hlvne nepripojuj na internet, to je vse. Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trapper1468625427 Odesláno Říjen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 To jo já bych to jinak nerušil ale mě ted přišel email že chcou zaplatit další gold měsic na vic a já už nechci dál platit za gold Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Trapper1468625427
ZDravím udělal jsem si flasch na xbox a ted bych chtěl zrušit gold učet na xbox live.Když tma zavolám nemužou nějak zjistít že to mám flaschle a zabanovat mi to ? když jsem se odpojil od netu na xku ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.