Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

iPod classic 5G 30GB - problém s HDD

Wildwolf

Otázka

Ahoj všichni kdo toto právě čtete. Hledal jsem všude možně, ale bez úspěchu, tak snad mi poradíte tady. Popis mého problému : Mám iPod classic 5té generace, občas se mi stane že ho zapnu vyberu písničku a nic, HDD se prostě "neroztočí" pak přichází na řadu přibližně 5 restartů a pak už naběhne. Je to ale pokaždé otravný ho restartovat pořád dokola. Potřeboval bych vědět čím by to mohlo být a jak to spravit ? Jako nejhorší, avšak zatím asi nejpravděpodobnější scénář vidím výměnu HDD, což se mi moc nechce, vzhledem k tomu, že data jinak čte, akorát se nechce moc roztáčet.

Díky za nápady co s tím :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Baterka je jinak ok? Jestli uz treba neni tak slaba, ze ani neroztoci HDD.

Jinak mne napada reflash firmware - mas tam i alternativni firmware? U nej to dela take?

Jinak to, co popisujes se mi obcas take stava (ale opravdu tak 1x / 3-4 mesice). Proste zapnu, vyberu pisnicku a nic se nedeje - nic nehraje, HDD se netoci.. Nepomaha ani volba jine pisnicky - musim pouzit dvojhmat na restart a pak je to vzdy ok (staci mi jen 1 restart). Mam 5.5 generaci (iPod Video 80GB)... s HDD urcite nic nemam. Pokud se ti to stava casteji, tak bych urcite v prvni rade zkusil jiny FW, pripadne jestli to dela i u alt. fw (rockbox).

Odkaz ke komentáři

• 0

Mám tam jen origo firmware, verze to je video 30GB white 5G , jak dlouho ti vydrží baterka ? Jen abych věděl jestli je v "normě" že vydrží hrát cca. 10 -12 hodin, jak dlouho vydrží tvůj ? Popřípadě, jestli mi můžeš sem dát odkaz co a jak s tím "rockbox" ? Moc se mi do něj nechce, věřím spíš originálnímu FW aktuálně tam je verze 1.3 (vyšší mi to nenabízí). Jinak další poznatek, stává se to co čím dál tím častěji, když tam mám víc písniček (momentálně zaplněno jen 10GB hudby cca 1500 písniček, 20GB volnýho)

Odkaz ke komentáři

• 0

Vydrzi mi cca take tech 10-12 hodin, mozna mene - 6-8h... Ale mam tam neoriginalni baterku (menil jsem ji tak pred 2 lety uz). Osobne mam 40GB hudby a volneho jsem mel jeste nedavno jeste mene.

Verzi 1.3 mam take. - vyssi neni... Ale je mozne, ze by format nebo neco podobneho pomohlo - nevim...

Takze vzdy zapinam iPod s vypnutym holdem (i kdyz ho strkam na nabijecku, do PC atd.) - kdyz ho mam zaholdovany a pripojim kabel, tak vetsinou zamrzne.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu