radiel Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 zdravím zatim jeste psp nemam ale premyslim nad a zajimalo by me jestli jde kazda 3004 hacknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 No v podstatě jde ted flashnout uplně každé psp. jenom u každeho ofw to jde jinak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 ahoj budu potřebovat pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkramaSax Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 blizi se vanoce a my rodicove detem "uz zase" shanime darky. jedno PSP jsem jiz zakoupil a anabazi s mnoha hodinovym procitamin tohoto fora prozil. ted me (mozna) ceka nakup dalsiho PSP. znamy mi nabidnul sve PSP, to ktere jsem jiz uspesne "upravil" na hrani *.iso her, za 2500,-, coz jsem chtel akceptovat, ale ted koukam, ze model E1004 tech 2500,- stoji novy (bez wifi atd.) a model 3004 cca 3000,- - takze se ptam - pujde "rozchodit" jakykoli novy 3004 a tudiz je zbytecny brat starsi PSP za defacto stejnou cenu? dik BTW: 2KOSScz - technicka - v tom svy podpisu mas slovo vidělat - to mas umyslne tu chybu? je to moderni nebo ses jen spletl? dik za pripadne info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 E1000 nebrat Fuj Hnuj ! Neni CFW natrvalo,neni wifi,mono reprak... 3004 je kvalita,E1004 jde s krizkem po funuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 jednoznacne 3004ku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkramaSax Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 ok - vybirat jen nektere typy 3004, fw desek a pod. nebo jdou prekopat vsechny verze, jak se zde v prispevku vise, pise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.