dodna407 Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 ahoj dá se hrát hra Crysis 2,F.E.A.R-3,Gears_of_War_3,Metro-2033,NHL 12,na flasi potporující jen wawe 4-6 děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 ahoj dá se hrát hra Crysis 2,F.E.A.R-3,Gears_of_War_3,Metro-2033,NHL 12,na flasi potporující jen wawe 4-6 děkuji Nedá - potřebuješ nový flash a DB . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dodna407 Odesláno Říjen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 něnak mam LT+ nejsem si jistej jestli je jen na wawe 4-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 To ti nestačí že ti napíšu : Nedá - potřebuješ nový flash a DB ? To to ještě musíš okecávat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Jestli má ale LT+, tak mu aspoň některý z těch her půjdou. I když ten slovosled a gramatika je hrozná a nevím, jestli jsem tu větu pochopil, jak jsem měl... Rada pro dodna407: Z nějakýho důvodu věty začínají velkým písmenem, končí tečkou, nebo jiným interpunkčním znaménkem, a používají se čárky. To je důležitý si zapamatovat, aby věty dávaly hlavu a patu. A na závěr, než něco odešlu na forum, tak to po sobě přečtu, jestli jsem to napsal jako člověk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dodna407
ahoj dá se hrát hra Crysis 2,F.E.A.R-3,Gears_of_War_3,Metro-2033,NHL 12,na flasi potporující jen wawe 4-6
děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.