=>*SQUITTER*<= Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Určitě se nás ještě pár najde, co mají zájem o tuto pecku! Mám kartu, hru jsem schopen koupit. 1. SQUITTER 2. tommyschot 3. rmk 4. mikas_cze 5. Paris1984 KOUPENO, ZAPLACENO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyschot Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 zdar crysis určitě beru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmk Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 ja bych to toho taky sel!!!! na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 jdu také do Crysis 1 Takže už jen jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 taky bych do toho sel, nevim sice jak to sdileni funguje,ale pocitejte se mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Takže je nás pět! Výborně! Dneska hru stáhnu a podám bližší informace kam poslat peníze atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Tak se budeme těšit. Zatim díky. Martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 ok jen pak nekdo napiste, jakym zpusobem to sdileni funguje, nejak sem to jeste nedelal:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 ok jen pak nekdo napiste, jakym zpusobem to sdileni funguje, nejak sem to jeste nedelal:) Funguje to naprosto jednoduše, po tom co zaplatíš ti pošle přístupové údaje. Ty si založíš nového ussera v PS3 a do přihlašováků na PSN zadáš co ti poslal, přihlásíš se na PSN a v pravo nahoře klikneš na ikonku odkazující na seznam již zakoupených věcí, tam najdeš položku jenž jste si domluvili ke stažení a sosneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Tak přátelé, všem jsem vám do privátních zpráv odeslal číslo účtu a částku, kterou budete zasílat. Nezapomeňte při odeslání částky napsat svůj nick. Jakmile mi dojde platba, hned dotyčnému posílám do PM přihlašovací údaje ke stažení. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Tak téměř všem odeslána zpráva ohledně přihlašovacích údajů - peníze došly v pořádku. Děkuji. Zbývá ještě rmk a jsme kompletní! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Tak vše zaplaceno! Díky pánové, a zase někdy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts