Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nová TV

UltraKiller

Otázka

Lidi mam dotaz, nedávno jsem přešel z 26 palcového FullHD monitoru na 47 palcovou FullHD TV a mam jeden dotaz. Pustil jsem si znova God of War 3 a Heavy Rain a zdá se mi, že ty textury a prostě ten obraz má nějakou horší kvalitu, než na tom monitoru. V nastavení TV sem si vše přizpůsobil, ale třeba u GOW3 či HR se mi ten obraz zdá zubatější, může to být tím, že ta TV je moc velká?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Neměl si při hraní na monitoru na Playstationu nastavený nižší rozlišení než 1080p? Při nižšim rozlišení jsou u některých her (třeba God of War) ostřejší textury

Měl jsem v PS3 nastaveno 720p a 1080p, 1080i jsem měl vypnutý, protože mi pak blbly filmy

Odkaz ke komentáři

• 0
Takže abych si hru užil a nekoukal na ty zubaté textury, mam hry hrát na monitoru, třeba na tom 26 palcovém, co jsem měl?

bohužel je to tak. tohle jsem taky nedávno řešil a monitory jsou prostě lepší na to hraní. jediný co vypadá na velký tv líp jsou sporty a to ne všechny. navíc některé monitory mají funkci něco jako antialiasing, takže to pak vypadá skoro jako na PC.

Odkaz ke komentáři

• 0
bohužel je to tak. tohle jsem taky nedávno řešil a monitory jsou prostě lepší na to hraní. jediný co vypadá na velký tv líp jsou sporty a to ne všechny. navíc některé monitory mají funkci něco jako antialiasing, takže to pak vypadá skoro jako na PC.

Fakt a který umí AA? Já budu asi kupovat tenhle http://www.alza.cz/27-iiyama-prolite-e2773hds-cerny-d266359.htm#popis

Měl jsem od nich už jeden a spokojenost, ted mam na PC Acer a taky neni špatnej. Holt budu hrát na monitoru a na filmy na BD a 3D budu mít tu TV

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokud u 47ky sedíš dva metry tak je vcelku jasný že ti to přijde "nevyhlazený" :-) já mám 51 palců, sedím asi 3,5m a nepozoruju žádný zubatý okraje, nic, zkus si jen sednout dál, ale nejspíš to bude jen tím že jsi "zhýčkanej" pohledem na FullHD na malý obrazovce...

Odkaz ke komentáři

• 0
Pokud u 47ky sedíš dva metry tak je vcelku jasný že ti to přijde "nevyhlazený" :-) já mám 51 palců, sedím asi 3,5m a nepozoruju žádný zubatý okraje, nic, zkus si jen sednout dál, ale nejspíš to bude jen tím že jsi "zhýčkanej" pohledem na FullHD na malý obrazovce...

Co myslíš tím zhýčkaný? No spíš to bude tím, že jsem to hrál nejdřív na malý obrazovce, kde to vidět neni a pak až na velký, kde to vidět je. Jinak dál si sednout nemůžu, leda sednout do postele ale zase nemam rád, když jsem daleko, radši blízko. Já už to vyřešil, na Blu Ray filmy, 3D filmy a 3D hry budu používat tu TV a na ostatní hry jsem si koupil 27 palcový (cca 70cm) FullHD monitor :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu