Hunter Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Když to protáhnu ABGX360 tak mi to vypíše "Verification Failed", něví někdo proč?Díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pedros12 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 No to je preto,lebo abgx kasle na cz jazykove verzie.Nie je v databaze verified a mozno ani nikdy nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jedlis Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Jenže ono to ukazuje i u EN verze .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Záleží od koho je ta verze ripovaná. Nejlepší je stahovat takové co jsou v ABGX databázi a máte jistotu funkčnosti a bezpečnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jedlis Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 samozrejme stahuju pouze od lidem uznavanyho uploadera jaja99 a nikdy u zadny xbox hry nebyl problem, kaorat prosteu fifi 12 cesky a en verze je s timhle problem - neni v databazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lemiju Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 stejny problem mam u hry sniper elite v2 od jaja99, takze by mela jit v poradku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jedlis Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 Jojo, u Snipera a u Max Payna od Jájy mi to píše žlutě hlášky taky.. Ale myslím si, že polud máš LT+ 3.0m neměl by být žádný problém.. Pro jistotu mít vyplej přístup k netu .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hunter
Když to protáhnu ABGX360 tak mi to vypíše "Verification Failed", něví někdo proč?Díky za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.