KOSScz Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 zdravím. mám hadr 320gb a chtěl bych ho rozdělit na 2. na jednom windows a na druhem hry atd... da se to nějak udělat aniž bych musel přeinstalovavat pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Ano, třeba pomocí nástroje správa disků ve windows Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 aha ok dík skusím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 http://extrawindows.cnews.cz/easeus-partition-master-rozdeleni-disku-ve-windows-zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 cartman dík za program :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Hej tam to je na 32bit sistém já mam 64 :-) neni ještě nějaky programek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Součástí windows je nástroj správa disků, očividně jsi můj post ignoroval.. (start->spustit->diskmgmt.msc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
zdravím. mám hadr 320gb a chtěl bych ho rozdělit na 2. na jednom windows a na druhem hry atd... da se to nějak udělat aniž bych musel přeinstalovavat pc?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.