the edge Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 najde se 5 lidi na spolecnou koupi crysis 1? bohuzel nemam kreditku takze je potreba nekdo kdo to koupi. 1-the edge 2-ondatra 3-ps3-xbox 360 4-tool 5-trotlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Mel bych zajem o jeden slot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ps3-xbox360 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Taky bych měl zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Přidej mě, hru můžu koupit...sry už sem koupil s jinou skupinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 změna, sorry za spam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the edge Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 super tak jeste jeden a muzem kupovat.predpokladam ze kvuli cestine budem kupovat z ceskeho psn kde to vyjde zhruba na 105kc za jednoho cloveka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 počítejte klucí semnou!! Lukasneo na PSN!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the edge Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 edit tak kaulijunior nakonec kupovat nebude takze potrebujeme nekoho s kreditkou co to koupi pokud nemuze nekdo z vas tak posledni volny slot musime nechat pro nekoho s kreditkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ps3-xbox360 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Hm tak si mě přidejte na PSN - sizedPatrik. Bohužel nemůžu koupit.Nemám povolené placení přes internet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the edge Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 tak mame posledniho cloveka ktery to i koupi z cz storu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 už jsem dostal instrukce, posílám peníze, ostatní ať také fofrujou, ať už hrajem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ps3-xbox360 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Odesílám v pondělí , protože nemám požnost pay pal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 vcera koupeno :-) necekam az se to zaplati komplet jako vetsina.... nikdo se tedy nemusi stresovat s platbou. jak to bude chodit tak budu postupne odesilat udaje :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 tím lépe :) jinak budu tě rád mít v psn friends, můj nick je Lukasneo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 nenajde se ještě jeden na koupi Crysis 1? už jsme 4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ps3-xbox360 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 trotlos : Koukni do PM poslal jsem ti potvrzení o platbě takže chci údaje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Já bych se hlásil jestli je ještě volno. nenajde se ještě jeden na koupi Crysis 1? už jsme 4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Já bych se hlásil jestli je ještě volno. jj, volno je, takže je nás 5, ostatní mám v PS3 ve Friends, zejtra to polískám a až potom pošlu č.ú., pošlu ti PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 udaje uz vsem odeslany takze myslim ze to tady muzem locknout :idea: diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.