Farman Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Ahoj, chtěl bych jsem se zeptat, jestli se dá nějak updatovat DB 12625 aspon o neco vyssi, abych mohl hrat novejsi hry?Nerad bych prisel o flash... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 =Trolik= Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Ahoj, resil sem prave to same na slimce. Bohuzel te flashnuti mechaniky nemine :-( Na vyssi dash se nedostanes aniz bys prisel o soucasny flash co mas. Takze si nech udelat rovnou Lt+ V2.0 behem tohoto vikendu ma bejt i na slim mechaniky, na phat uz je cca tyden venku. Na DB 12625 nespustis ani Wave13 :-( takze zadna nova hra uz tam nepojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SIMČA Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Ahoj já mám nedávno dělaný flash na svém slimáku a to 1.91!! když zapnu xko chce to po mě updat DB můžu to udělat aniž bych přišla o ten flash!! jsem z toho zmatená slyšela jsem,že nepříjdu,ale tady už jsem hodněkrát četla ,že to nemám dělat.dá mi někdo tu správnou odpověď:roll: dík Simča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Záleží také na tom jaký máš DB . S FW LT+1.91 by měl dobrý flasher automaticky dávat DB 13599 . Pokud ho máš , tak se nemusíš obávat že o flash přijdeš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SIMČA Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 no já se zrovna koukla jaký tam ten DB mám a naskočilo mi 2.0.13146.08) nejspíš všichni používáte jen těch posledních pět čísel bez té nuly!! tak co teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 no já se zrovna koukla jaký tam ten DB mám a naskočilo mi 2.0.13146.08) nejspíš všichni používáte jen těch posledních pět čísel bez té nuly!! tak co teď? Normálně si přes flešku aktualizuj DB na 13599 - o flash nepřijdeš , když máš FW 1.91 a DB už 13146 . Stáhnout ho můžeš zde : http://www.flashxbox.sk/dashboard-xbox-360/#clanok Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SIMČA Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 a nemám ještě raději xko odpojit od netu? jinak díky moc za radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 a nemám ještě raději xko odpojit od netu? jinak díky moc za radu :-) I kdyby se to aktualizovalo z netu , tak by jsi o flash nepřišla . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farman Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 tímpádem, ja musím za flasherem, aby mi to udělal?Nemůžu si sám aktualizovat DB aniž bych přišel o flash...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 tímpádem, ja musím za flasherem, aby mi to udělal?Nemůžu si sám aktualizovat DB aniž bych přišel o flash...? Když máš DB jen 12625 tak aktualizací o flash přijdeš . SIMČA má už 13146 a 1.91 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farman Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Ještě ybch měl tedy dotaz, jestli na to moje DB bude někdy flash? který si můžu udělat sám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Ještě ybch měl tedy dotaz, jestli na to moje DB bude někdy flash? který si můžu udělat sám.. Jakékoli flashování není jednoduchá záležitost když by jsi to dělal poprvé . Nech si ho raději udělat od odborníků.Těch pár stovek tě nezabije - nehledě k tomu že pomůcky k flashování také něco stojí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Farman
Ahoj, chtěl bych jsem se zeptat, jestli se dá nějak updatovat DB 12625 aspon o neco vyssi, abych mohl hrat novejsi hry?Nerad bych prisel o flash...
Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.