Farman Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2011 Ahoj, chtěl bych jsem se zeptat, jestli se dá nějak updatovat DB 12625 aspon o neco vyssi, abych mohl hrat novejsi hry?Nerad bych prisel o flash... Diky Citovat
0 =Trolik= Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2011 Ahoj, resil sem prave to same na slimce. Bohuzel te flashnuti mechaniky nemine :-( Na vyssi dash se nedostanes aniz bys prisel o soucasny flash co mas. Takze si nech udelat rovnou Lt+ V2.0 behem tohoto vikendu ma bejt i na slim mechaniky, na phat uz je cca tyden venku. Na DB 12625 nespustis ani Wave13 :-( takze zadna nova hra uz tam nepojede. Citovat
0 SIMČA Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2011 Ahoj já mám nedávno dělaný flash na svém slimáku a to 1.91!! když zapnu xko chce to po mě updat DB můžu to udělat aniž bych přišla o ten flash!! jsem z toho zmatená slyšela jsem,že nepříjdu,ale tady už jsem hodněkrát četla ,že to nemám dělat.dá mi někdo tu správnou odpověď:roll: dík Simča Citovat
0 toro Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2011 Záleží také na tom jaký máš DB . S FW LT+1.91 by měl dobrý flasher automaticky dávat DB 13599 . Pokud ho máš , tak se nemusíš obávat že o flash přijdeš . Citovat
0 SIMČA Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2011 no já se zrovna koukla jaký tam ten DB mám a naskočilo mi 2.0.13146.08) nejspíš všichni používáte jen těch posledních pět čísel bez té nuly!! tak co teď? Citovat
0 toro Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2011 SIMČA napsal: no já se zrovna koukla jaký tam ten DB mám a naskočilo mi 2.0.13146.08) nejspíš všichni používáte jen těch posledních pět čísel bez té nuly!! tak co teď? Normálně si přes flešku aktualizuj DB na 13599 - o flash nepřijdeš , když máš FW 1.91 a DB už 13146 . Stáhnout ho můžeš zde : http://www.flashxbox.sk/dashboard-xbox-360/#clanok Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Citovat
0 SIMČA Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2011 a nemám ještě raději xko odpojit od netu? jinak díky moc za radu :-) Citovat
0 toro Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2011 SIMČA napsal: a nemám ještě raději xko odpojit od netu? jinak díky moc za radu :-) I kdyby se to aktualizovalo z netu , tak by jsi o flash nepřišla . Citovat
0 Farman Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2011 tímpádem, ja musím za flasherem, aby mi to udělal?Nemůžu si sám aktualizovat DB aniž bych přišel o flash...? Citovat
0 toro Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2011 paldo napsal: tímpádem, ja musím za flasherem, aby mi to udělal?Nemůžu si sám aktualizovat DB aniž bych přišel o flash...? Když máš DB jen 12625 tak aktualizací o flash přijdeš . SIMČA má už 13146 a 1.91 . Citovat
0 Farman Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2011 Ještě ybch měl tedy dotaz, jestli na to moje DB bude někdy flash? který si můžu udělat sám.. Citovat
0 toro Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2011 paldo napsal: Ještě ybch měl tedy dotaz, jestli na to moje DB bude někdy flash? který si můžu udělat sám.. Jakékoli flashování není jednoduchá záležitost když by jsi to dělal poprvé . Nech si ho raději udělat od odborníků.Těch pár stovek tě nezabije - nehledě k tomu že pomůcky k flashování také něco stojí . Citovat
Otázka
Farman
Ahoj, chtěl bych jsem se zeptat, jestli se dá nějak updatovat DB 12625 aspon o neco vyssi, abych mohl hrat novejsi hry?Nerad bych prisel o flash...
Diky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.