Planda Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Zdravím, nikde sem nenašel přesnou odpověď na moji otázku. Abych mohl hrát nejnovější hry (13th wave) s XGD3 musím mít novej flash LT+2.0. Hru vypálit nějak speciálněji než starší hry (podle návodu http://www.console-power.com/navody-guides/navod-napalovanie-xgd3-hier-na-xbox360-t26167.html)? ABGX360 pro nové rozvržení XGD3 zatím nejede, takže můžu napálit hru bez ověření a neměl bych dostat flag? Nebo mám radši počkat na vydání nového ABGX360? Myslím to správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Myslíš to správně . Ale je tady informace , že ty hry jsou v pořádku a můžeš je i bez kontroly v ABGX vypálit . Nová verze ABGX kdoví kdy bude . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassy2 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Musí byt flash 2.0 nebo stačí 1.91??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duffy Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Ahoj stáhl jsem si hry forza4 a rage jsou to xgd3 jsou to větší isa než normálně.Chci to hrát na jtag xboxu ale mám problém v xbox image browseru mi to hlasi nějakou chybu a nejde mi iso otevřít a extrahovat.Poradte mi prosím někdo zkušený jak tyto isa extrahovat na hdd do jtag xboxu.Děkuji za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Musí byt flash 2.0 nebo stačí 1.91??????? Na hry XGD3 musí být Lt+ 2.0 - copak to tady pořád všude nečteš , že se dokážeš tak blbě zeptat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Ahoj stáhl jsem si hry forza4 a rage jsou to xgd3 jsou to větší isa než normálně.Chci to hrát na jtag xboxu ale mám problém v xbox image browseru mi to hlasi nějakou chybu a nejde mi iso otevřít a extrahovat.Poradte mi prosím někdo zkušený jak tyto isa extrahovat na hdd do jtag xboxu.Děkuji za radu... Na extrakci XGD3 her pro JTag ještě není žádný FW . Musíš stáhnout už relese pro Jtag . Jinak to zatím nejde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassy2 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 TORO sory ty KNIHOMOLE.Jinač díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Planda
Zdravím, nikde sem nenašel přesnou odpověď na moji otázku.
Abych mohl hrát nejnovější hry (13th wave) s XGD3 musím mít novej flash LT+2.0. Hru vypálit nějak speciálněji než starší hry (podle návodu http://www.console-power.com/navody-guides/navod-napalovanie-xgd3-hier-na-xbox360-t26167.html)?
ABGX360 pro nové rozvržení XGD3 zatím nejede, takže můžu napálit hru bez ověření a neměl bych dostat flag? Nebo mám radši počkat na vydání nového ABGX360?
Myslím to správně?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.