Kraken Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 Tak jsem na internetu našel recovery které jde spouštět v XMB. Já mám Fat s 3.71 M33 a je to recovery 100% funkční když vše rozbalíte do rotu karty v klasicky spuštěném recovery aktivujete plugin na enable. Po restartu v XMB zmáčknete SELECT+R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twixix Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 na 3.40 OE-A nieco take nieje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraken Odesláno Říjen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 Mělo by fungovat i pod 3.40 CF.Budete muset testnout.Stačí nakopírovat do GAME150 a potom spustit XMB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 iba dodam ze nepouzivajte F0-f4 moznost lebo vam to brickne psp :) a ani pandora vam nepomoze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.