shtrbi Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Najdou se ještě mezi tím chumlem stejných topiců čtyři lidi na koupi? Nemohu však koupit, takže někdo s kreditkou? Nebo třeba jen slot, kdyby měl někdo navíc? hm? hm? cena 320,-/slot 1. Shtrbi 2. andre.11 3. Buchtic26 4. Valis1 5. casper599 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 fifu beru...napiš mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buchtic26 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 taky se pripojuji :) pokud je jesce misto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 kolik to je na osobu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 320,- .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 napis me tam, kartu nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Mno je nás pět, ale nemáme nikoho, kdo to koupí :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Přinejhorším to koupím já..kreditku mám...akorát musím teda do zajít banky a nechat kartu odblokovat od internetových plateb...blokoval jsem ji po té aféře s únikem dat u Sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Domlouval jsem to s casper599, tak snad to koupí...když ne, máš příležitost ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Hoj všichni tak kupuju to nakonec já....tak já zítra dopol. skočím do banky a odblokuju to....peníze posílejte na č.ú. (máte v P.M.) do zprávy pro příjemce dávejte nick z fóra...jakmile budou od všech peníze na účtě, odesílám údaje ke stažení...aktuálně budu informovat v topiku kdo už má zaplaceno a kdo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 tak karta šla aktivovat pro online platby i po tlf. takže jsem ready:) 1. andre.11 - zaplaceno :) 2. casper599 - zaplaceno 3. Shtrbi - zaplaceno 4. Buchtic26 - zaplaceno 5. Valis1 - zaplaceno kupuju...stačí poslat potvrzení z banky o zaplacení (zadání transakce) emailovku když tak pošlu do P.M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Všichni mají zaplaceno, údaje ke stažení jsem všem poslal, tak snad vše OK...díkec všem......LOCK PS...nekoupíme i Need For Speed SHIFT 2? Na hlavu to vychází za 151,- a super gamesa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.