Trapper1468625427 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Čau lidi chtěl bych se zeptat zda i pujde hrá která má v popisu : "NTSC version, 0800 XGD3 rip," Xbox mám flashclej asi necelej měsic tak se v tom moc nevyznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Ne nepůjde za 1. NTSC (potřebuješ PAL) za 2. Necelý měsíc?takže na 100% nemáš LT 2.0 (verze flashe) která je potřeba pro hraní XGD 3 her Čili si musíš znovu nechat přeflashovat XBOX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Nepůjde a to hned z několika důvodů. Je to NTSC verze, takže je zakódovaná na region, který se tě netýká (http://cs.wikipedia.org/wiki/NTSC). Ty potřebuješ PAL verzi nebo RegionFree (RF) verzi. Předpokládám teda, že máš xbox koupený v evropě. Navíc je to rip XGD3 hry, flash LT+ 2.0, který umí tyto ripy spouštět vyšel teprve nedávno, měsíc to ještě není, takže ho určitě nemáš. Potom se taky hry vypalují trochu jinak, než ostatní, ale to můžeš řešit, až to bude u tebe aktuální. Takže teď by sis měl nechat přeflashovat xbox na LT+ 2.0 a potom sehnat PAL nebo RF verzi hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trapper1468625427 Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Měsíc ho nemám mám ho od minuleho ponděli. Jsem to trochu přehnal.Ale i Tak mi jako chcete řict že teď musím dát přeflaschovat xbox jen tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Flash ne Flasch...jo mám ponětí že minulé pondělí ještě 2.0 nebyla ...takže ano Tvoje hloupost mšá si jednou za čas přečíst nějaké novinky tady a né sem chodit jen když ''teče do bot'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trapper1468625427 Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Takže si mám zase zaplatit 600 abych mohl hrát nové hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Flash ne Flasch...jo mám ponětí že minulé pondělí ještě 2.0 nebyla ...takže anoTvoje hloupost mšá si jednou za čas přečíst nějaké novinky tady a né sem chodit jen když ''teče do bot'' FW LT+2.0 vyšel 2.10 - v neděli . Takže záleží na přesném datu kdy byl flashovaný . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Toro tak hlavně on by měl vědět co tam má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Toro tak hlavně on by měl vědět co tam má Jenže to jsou lidi , kteří si myslí že ty údaje nepotřebují znát . A když se jich potom zeptáš jaký tam mají , tak ti odpoví otázkou - a jak to zjistím prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trapper1468625427 Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Ne určitě tam nemam. LT 2.0 To vím jistě.Takže jestli to dobře chápu nezahraju si nove hry ? nebo jen některé nove hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Peetee1468626549 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Jinak vypalovat? Tohle nějak nechápu :cry: I když 2.0 nemám :cry: Tak nejspíše si to asi zase přeflešuju, tedy jak se to vypaluje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Trapper ano nezahraješ si hry co teď budou vycházet... Peetee s prominutím co se sem pleteš? tady se řeší problém jiného uživatele a ty sem přijdeš s otázkou od tématu která je navíc na fóru x krát zodpovězená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Peetee1468626549 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Dlaha napsal, tak jsem se zeptal, stejně raději mi řeknete že je to tady 100X než abyste napsali odpoveď nebyl jsem tady teď cca týden tak to opravdu nevím sorry no!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Ano...i kdyby si to napsal 100x napíšu ti (a nejen já) ať nejsi línej a najdeš si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Takže si mám zase zaplatit 600 abych mohl hrát nové hry ? Jo, všechny hry, který od teď budou vycházet, budou s nejvyšší pravděpodobností v XGD3 a bez nového flashe zálohy nespustíš. Samozřejmě ti teď půjdou trošku starší hry, například FIFA 12, F1 2011, BodyCount nebo Dead Island (u něj některé verze hry jsou v XGD3 a některé ještě v XGD2, který ti půjde). Předpokládám ale, že máš nejnovější dashboard a LT+ 1.91 (popřípadě 1.92, jestli je to slim). Ale všechny hry vydané po těch, které jsem zmínil, jsou už v XGD3. Jinak než znovu flashnout to nejde. Jinak vypalovat? Tohle nějak nechápu :cry: I když 2.0 nemám :cry: Tak nejspíše si to asi zase přeflešuju, tedy jak se to vypaluje? http://nickthegr33k.eu/XGD3burn.pdf Tady je návod, myslím, že na foru ještě není nějaké téma, které by to kompletně a stručně i s návodem shrnulo a nejspíš by jsi zrovna tohle hledal docela dlouho. Jediné téma, co k tomu má nejblíž, má už 18 stran a informace jsou v něm rozmístěné po celé délce :) (http://console-forum.net/tema/128541-xgd3-hry) Ale určitě by ti to řekl flasher, až si to u něj necháš přeflashovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trapper1468625427 Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Okej,Dikec ;-) Takže hry kde je napsano XGD3.Nemam ani stahovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trapper1468625427 Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Takže hry kde je napsano XGD3 .Mám rovnou přehližet že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Když nemáš LT+2.0 tak je logické že je nespustíš a tak je nepotřebuješ . A nauč se používat funkci UPRAVIT PŘÍSPĚVEK - nemusíš psát znova - můžeš to dopsat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Trapper1468625427
Čau lidi chtěl bych se zeptat zda i pujde hrá která má v popisu : "NTSC version, 0800 XGD3 rip,"
Xbox mám flashclej asi necelej měsic tak se v tom moc nevyznám
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.