Stiffler Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2011 Ahoj, dneska sem provedl upgrade software v mém iPhonu i iPadu na iOS 5 GM verzi. Všechno funguje jak má kromě music playeru kde se mi nezobrazují obrázky alb, a ano měl jsem všechny alby seřazené a s obrázky, na iOS 4 mi všechno šlapalo jak mělo. Díky. Citovat
honzaik Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2011 on totiž iOS 5 ještě neni oficiálně vydanej... až 12.10. myslim. takže tahle "beta" developerská verze bude třeba ořezaná nebo bude mít bugy... deal with it Citovat
Stiffler Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2011 Tak uvidíme, jsem zvědavej, pokud se odstraní pár neduhů jako je tohle a pak taky že chybí wi-fi hotspot to bude super. To že mi nefunguje IM+ přisuzuju spíš tomu že to neni na iOS 5 zatím stavěné :) Citovat
Lentilek2 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2011 GM bývá na 99,9 % totožná s original vydanou,takže bud po nějake době vyjde opravená 5.0.1 anebo to opraví hned a vydají jí pod označením 5.0.1(měla vyjít 4.2,byl tam problém,tak ji ani nevydali a vrhli se hned na 4.2.1),ale spíš počítej s tím,že časem vyjde opravené update Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.