Romix Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Asi je to blba otazka, ale... Mam prvni den GOLD. Pokud chci hrat po netu, musim mit nekoho ve friendlistu? Zapnul jsem si hru DOOM 2 a zadal Multiplayer ale nikdo tam nebyl :) Myslel jsem, ze to bude jak na PC. Proste se pripojim a hracu tam bude plno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Nikoho ve friendlistu mit nemusis, jen tu hru nekdo musi hrat. Zkus neco rozsirenejsi, treba Crysis 2, Gears Of War 1,2,3, nebo kterykoliv dil Call Of Duty. Jestli nejakou z tech her mas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 nebo si stáhni betu BF3 ale už běží jen do ponděli do 23:59! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 A to jsem si jeste rikal...ze tech hracu je po svete hodne, tak ze tam urcite nekdo bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 DOOMA 2 už hraje malokdo kamo:) jak říká kolega zkus něco do 5 let:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Zkus Fifu,BF,CoD . Prostě ty nejhranější hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 DOOMA 2 už hraje malokdo kamo:) jak říká kolega zkus něco do 5 let:) Ja ho zapnul z nostalgie... :) Vracely se mi vzpominky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Osoně moc her nemám a proto jich ani po netu moc nehraji, ale dycky jsem někoho našel na Gears of War 2, FOrza 3, Fight night round 4 (což mě překvapilo) a na Medal of Honor 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.