Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIA World Rally Championship 2011

Anubis1

Recommended Posts

Jinak je to lepsi jak jednicka...maji kluci jeste co dotahovat ale stejne se vyvijela situace s WRC serii na PS2...Jinak koridory se nekonaji v takove mire a silnice jsou uz ussi a uz se konaji i vracecky =)Erzety jsou uveritelnejsi.Grafika na dnesni dobu trochu zaostava ale dostacujici.Pro nas fandy rally dobra zaprava =)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jako velký rally fanda jsem zklamán...minulý díl mě odradil okamžitě a tenhle na tom není o moc líp...když už to nemá být simulace, tak ať to udělají jako WRC: Rally Evolved na ps2 z roku 2005...u toho jsem strávil strašně moc času a zahraju si to stále mnohem raději, než tohle wrc 2.

EDIT: No a ty zvuky, to je samostatná kapitola, to je teda fakt. :)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

čau lidi zkusím toto téma oživit, snad se někdo ozve :(, koupil jsem si Dirt3 hra supr, po všech stránkách, jen mi tam chybí víc Rally, takový ty bugy, truck a drifty mě moc neberou...tak jsem si koupil WRC2 i přes to co jsem zde čet...hlavně z důvodu že jde jen o rally!! Neřekl bych že je to zas až tak hrozný samozřejmě nejsem žádnej expert na hry. Ale co nevím co má znamenat je to, že i když si nastavím nejtěžší obtížnost tak jim nakládám 20 a více vteřin...a to mě samozřejmě nebaví...Když jsem hrával na PC RBR a dal si nejtěžší obtížnost tak stačila malá chyba a už jsem byl v půlce tabulky. Tak bych se chtěl zeptat, dá se to tam někde ještě nastavit něco???Jo a se sezonou je to jak? já začínám s C2 R2 jedu 2RZ pak další 1RZ pak vyhraju jiný auto tak jedu s tím zase jen 2 RZ a tak... docela to nechápu...:( Díky za radu :(

Odkaz ke komentáři

čau lidi zkusím toto téma oživit, snad se někdo ozve :(, koupil jsem si Dirt3 hra supr, po všech stránkách, jen mi tam chybí víc Rally, takový ty bugy, truck a drifty mě moc neberou...tak jsem si koupil WRC2 i přes to co jsem zde čet...hlavně z důvodu že jde jen o rally!! Neřekl bych že je to zas až tak hrozný samozřejmě nejsem žádnej expert na hry. Ale co nevím co má znamenat je to, že i když si nastavím nejtěžší obtížnost tak jim nakládám 20 a více vteřin...a to mě samozřejmě nebaví...Když jsem hrával na PC RBR a dal si nejtěžší obtížnost tak stačila malá chyba a už jsem byl v půlce tabulky. Tak bych se chtěl zeptat, dá se to tam někde ještě nastavit něco???Jo a se sezonou je to jak? já začínám s C2 R2 jedu 2RZ pak další 1RZ pak vyhraju jiný auto tak jedu s tím zase jen 2 RZ a tak... docela to nechápu...:( Díky za radu :(

Jde nejen nastavit obtížnost, jde i nastavit asistenty,tj. že vypneš ABS pomocnou čáru a brzdění v zatáčkách :)

Odkaz ke komentáři

No už jsem na to nějak tak přišel, ale asi si budu muse pohrát s nastavením celýho auta diferáky atd...protože je to absolutně nedotáčivý!!nevim no asi začínám pochybovat o kvalitě této hry...nechápu proč neudělaj pořádny realistický rally, který by odpovídalo sezoně skutečné rally a skutečnému chování auta! Hlavně že je plno fantasmagorickejch her kde stříli mimozemšťani zombie a tak...nojo, ale jinak díky za odpověď :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu