Anubis1 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Tak je venku a je XGD2 a RF. Doufam ze to bude po graficke strance lepsi jak predchozi dil. Pisou ze tentokrát má jít o realistické závody, které budou konkurovat titulu DiRT 3 od Codemasters. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 nevypadá to špatně, ale ty umělé koridory bijou do očí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 nevypadá to špatně, ale ty umělé koridory bijou do očí Tohle je rok stara WRC =) Tet vysla WRC 2 (2011) otom se bavime =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Jinak je to lepsi jak jednicka...maji kluci jeste co dotahovat ale stejne se vyvijela situace s WRC serii na PS2...Jinak koridory se nekonaji v takove mire a silnice jsou uz ussi a uz se konaji i vracecky =)Erzety jsou uveritelnejsi.Grafika na dnesni dobu trochu zaostava ale dostacujici.Pro nas fandy rally dobra zaprava =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 ja to vcera stahnul,je mi líto kreditu i dvd,grafika je fakt hnusná a fyzika nic moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Tohle je rok stara WRC =)Tet vysla WRC 2 (2011) otom se bavime =) aha omlouvám se :) do vyhledávače sem dal správný název Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Grafika stejně hrozná jaki minulý ročník,ikdyz zavody jsou realistické ,grafika mě totálně odradila od hraní ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Grafika opravdu nic extra, ale asi se trochu zlepsila. Prostredi trati me prijde rozmanitejsi, jizdni model a zavodeni je celkem realisticke oproti DIRTu, ale nejezdim poradne ani jedno. Jde jen o muj rozdilny pocit z techto dvou her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Tak krajina a okolí hruza po grafický strence,ale jinak se mi to jezdí dobře "zlatej DIRT" ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 hlavně po audio stránce je to příšerný, stejně jako minule. tu grafiku bych i oželel, ale zvuky aut jsou PŘÍŠERNÝ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Já jako velký rally fanda jsem zklamán...minulý díl mě odradil okamžitě a tenhle na tom není o moc líp...když už to nemá být simulace, tak ať to udělají jako WRC: Rally Evolved na ps2 z roku 2005...u toho jsem strávil strašně moc času a zahraju si to stále mnohem raději, než tohle wrc 2. EDIT: No a ty zvuky, to je samostatná kapitola, to je teda fakt. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Hraju to na PC a DĚS. Můj vysavač a mixér mají lepší zvuk než tyhle pseudozvuky... Se slzou v oku vzpomínám na WRC 4 a WRC Evolved na PS2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 jojo WRC4 byla pecka a furt je to mnohem lepší, než teď tohle. Nechápu, že se ty zvuky snaží nějak vytvořit, není lepší si je nahrát přímo u aut? Mě to fakt mrzí, docela jsem se na to těšil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Až to bude na úrovni Richarda Burnse, tak dejte vědět :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Prostě zustanu u DIRTA a . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Nevím, proč si to nevezme na starost Codemasters a udělaj to podle Dirta. Pro mě je v Dirtu málo rally a ty věci okolo mě moc nebaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 k cemu by delal CM wrc kdyz ma DIRTA a ten je super :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara90 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 čau lidi zkusím toto téma oživit, snad se někdo ozve :(, koupil jsem si Dirt3 hra supr, po všech stránkách, jen mi tam chybí víc Rally, takový ty bugy, truck a drifty mě moc neberou...tak jsem si koupil WRC2 i přes to co jsem zde čet...hlavně z důvodu že jde jen o rally!! Neřekl bych že je to zas až tak hrozný samozřejmě nejsem žádnej expert na hry. Ale co nevím co má znamenat je to, že i když si nastavím nejtěžší obtížnost tak jim nakládám 20 a více vteřin...a to mě samozřejmě nebaví...Když jsem hrával na PC RBR a dal si nejtěžší obtížnost tak stačila malá chyba a už jsem byl v půlce tabulky. Tak bych se chtěl zeptat, dá se to tam někde ještě nastavit něco???Jo a se sezonou je to jak? já začínám s C2 R2 jedu 2RZ pak další 1RZ pak vyhraju jiný auto tak jedu s tím zase jen 2 RZ a tak... docela to nechápu...:( Díky za radu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 čau lidi zkusím toto téma oživit, snad se někdo ozve :(, koupil jsem si Dirt3 hra supr, po všech stránkách, jen mi tam chybí víc Rally, takový ty bugy, truck a drifty mě moc neberou...tak jsem si koupil WRC2 i přes to co jsem zde čet...hlavně z důvodu že jde jen o rally!! Neřekl bych že je to zas až tak hrozný samozřejmě nejsem žádnej expert na hry. Ale co nevím co má znamenat je to, že i když si nastavím nejtěžší obtížnost tak jim nakládám 20 a více vteřin...a to mě samozřejmě nebaví...Když jsem hrával na PC RBR a dal si nejtěžší obtížnost tak stačila malá chyba a už jsem byl v půlce tabulky. Tak bych se chtěl zeptat, dá se to tam někde ještě nastavit něco???Jo a se sezonou je to jak? já začínám s C2 R2 jedu 2RZ pak další 1RZ pak vyhraju jiný auto tak jedu s tím zase jen 2 RZ a tak... docela to nechápu...:( Díky za radu :( Jde nejen nastavit obtížnost, jde i nastavit asistenty,tj. že vypneš ABS pomocnou čáru a brzdění v zatáčkách :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara90 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 No už jsem na to nějak tak přišel, ale asi si budu muse pohrát s nastavením celýho auta diferáky atd...protože je to absolutně nedotáčivý!!nevim no asi začínám pochybovat o kvalitě této hry...nechápu proč neudělaj pořádny realistický rally, který by odpovídalo sezoně skutečné rally a skutečnému chování auta! Hlavně že je plno fantasmagorickejch her kde stříli mimozemšťani zombie a tak...nojo, ale jinak díky za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.