ccinkyda Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Ahoj, mam dotaz, jak se tyto hry vypalují? mam flash 1.9 a když vypálim hru The Cursed crusade která má WAVE 13, tak mi to nejde spustit...vypaloval jsem to jako hry co měly třeba WAVE 10, není to chyba? jak se to dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeebeE Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 zkontroloval si image v abgx360? já si takhle vypaloval ještě na LT+ 1.91 NHL 12 (wave 12) a funguje v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Mas release repack? The.Cursed.Crusade.PAL.REPACK.XBOX360-COMPLEX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Předpoklad je, že máš DB 13599 který je potřeba pro spuštění wave 13 her. Zkontrolovat v ABGX a patchnout na SSv2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ccinkyda
Ahoj, mam dotaz, jak se tyto hry vypalují? mam flash 1.9 a když vypálim hru The Cursed crusade která má WAVE 13, tak mi to nejde spustit...vypaloval jsem to jako hry co měly třeba WAVE 10, není to chyba? jak se to dělá?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.