OfLord Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Zdravím, Už jsem 2-3 měsíce nebyl na Xbox Live. Chtěl bych vědět jestli si můžu udělat update z liveka, když mám verzi flashe- LT 1.9 bez toho aniž bych o něj přišel. Předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Když máš LT+ v1.9, tak o flash nepřijdeš. Jen se doporučuje dělat flash z USB flashky, ale dle mého názoru by to z Live neměl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 OfLord Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 A ještě trošku mimo... neví někdo něco o hlasovém ovládání Kinectu v regionu ČR... nikde jsem se nic nedočetl krom velmi starých příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ithatha Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Hlasové ovládání v regionu ČR není podporováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
OfLord
Zdravím,
Už jsem 2-3 měsíce nebyl na Xbox Live. Chtěl bych vědět jestli si můžu udělat update z liveka, když mám verzi flashe- LT 1.9 bez toho aniž bych o něj přišel.
Předem díky za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.