mamba Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Ahojky jsem tu nová s čerstvě koupenou PS3 Kdo zapaří tuhle skvělou gamesku Online ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 to je výzva, hrát fotbal s holkou..:) Ani nevím, že už 2012 vyšla. Demo jsem hrál, ale plná verze už je taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Ahojky jsem tu nová s čerstvě koupenou PS3 Kdo zapaří tuhle skvělou gamesku Online ? kde jsi sehnala plnou? u nás vychází až 14.10., to máš z Německa nebo odkud? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamba Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Z UK vychazi myslm v patek ale mela jsem ji objednanou a mam ji doma:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Odkud objednanou?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamba Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 game.co.uk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Na GAME.CO.UK pisou ze hra vyjde az 14.10.2011, mas opravdu Pro Evolution Soccer 2012? ;) Jinak asi si zatim moc ONLINE nezahrajes, nebot hru SKORO jeste nikdo nema doma... A proto kde se da PES2012 koupit NEJLEVNEJI..? Je nekde nejaka akce..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janky1468626025 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 tady mají za 1100,- http://www.supergamer.cz/pes-2012-pro-evolution-soccer-p-201196.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Na GAME.CO.UK pisou ze hra vyjde az 14.10.2011, mas opravdu Pro Evolution Soccer 2012? ;)Jinak asi si zatim moc ONLINE nezahrajes, nebot hru SKORO jeste nikdo nema doma... Zahraje, vždyť už to ve zbytku světa vyšlo, aji někde v Evropě ;) dnes mi ale přišla zajímavá reklama: Pro Evolution Soccer je tady ! Hra která vychází 14.10.2012 již zítra skladem v GamestoreLuka !!! tak nevím, očekávám že to bude tak ve středu v prodeji :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Kde budete Pro Evolution Soccer 2012 objednavat, popripade kde jste objednali..? Nejlevnejsi jsem zatim nasel za 1070Kc (WGSHOP) - http://www.wgshop.cz/produkty/playstation-3/hry/pro-evolution-soccer-2012, ale nemaji skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Tak mam OBJEDNANO... ;) Jake jsou Vase postrehy z hrani PES 2012? Je lepsi nez PES 2011? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 a kde jsi nakonec sejvi objednal? Taky by mě zajímali postřehy ze hry. Určitě si pořídím taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Nakonec jsme objednal zde: http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/pes-2012-pro-evolution-soccer/10475230.html Cena 1030Kc vcetne posty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Tak uz nejaky ten den hraji PES 2012 a prijde mi, ze hratelnost je o DOST horsi nez predchozi PES 2011. Jak jste na tom vy? Je pro Vas PES 2012 lepsi nebo horsi nez PES 2011? Jako strely z dalky jsou o dost lepe udelane nez v PES 2011, super NAHODNE odrazy od hracu atd. Ale braneni je horsi, hraci tak nenabihaji do prostoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 No přesně takový pocit jsem měl, když jsem hrál demo. Tak počkám co na hru řeknou ostatní, než si ji pořídím..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Nechápu proč váháte. Je to skvělí, nejlepší fotbal všech dob řekl bych ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Je pravda, že zatím hrají jen pár dní a ovládání se mi ještě nedostalo pod kůži. Ale oproti 2011 jsou ve hře velké změny, které se budu muset naučit... ;) takže hrát, hrát dokud se vše nenaučim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Jj letos je to docela hodně hardcore, chce to trpělivost a časem se to naučíš ;) hlavně to nepřežeň s obtížností ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Tak beru ZPET! PES2012 se opravdu POVEDL! Hratelnost o dost LEPSI nez v PES2011. Snizil jsem obtiznost z PROFI a pomalu se do toho zacinam dostavat... ;) POVEDENY fotbalek... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Jj na profesionala je to asi nejlepší, na Top playera pc až moc "cheatuje", stejně je to nejlepší online ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Kurňa já už to budu muset taky objednat..:) Hraje dost lidí online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Jeste se nestalo, ze by jsem na ONLINE hru cekal vice jak 2-5s ;) Ale chtelo by to, se domluvit a dat ONLINE turnaj s lidma zde na foru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirosllaw Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 zdar. Zdá se mi že PES 12 má vyšší nároky na net. Mám rychlost 20 Mb a hodně se mi stává když hraju ranking match že mi to vypadne- LOST CONNECTION SERVER, samozřejmě mi to vezme body i když jasně vedu :cry:. Takže na to mám nervy. Takových zapasu už bylo tak 15 z 50i. U PSA11 mi to nevypadávalo. Je zajimavé že když si dám přatelák jen tak tak mi to nespadne. Ale jinak kdo by si chtěl dát proti mě match tak muj nick je MIROSLLAW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Tak to mě to občas dělá i na PES 2011, tak jsem zvědav. Už mám objednáno, tak se k vám brzo přidám...:) Našli jste někde na netu nějaké tipy a rady na ovládání a nastavení taktiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Mirosllaw: Nezalezi jak mys rychli Net. Zalezi na odezve (pingu) a stabilite pripojeni. Kdyz budes mit Net s pingy do 30ms a bez vypadku paketu, tak ti bohate staci i 1Mb rychly Internet... ;) Zkus START/SPUSTIT a napis: ping www.seznam.cz -t a uvidis jak na tom jsi... Ja mam ping kolem 8ms a to je na WiFi pripojeni hodne DOBRE: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.