Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pro Evolution Soccer2012

mamba

Recommended Posts

Na GAME.CO.UK pisou ze hra vyjde az 14.10.2011, mas opravdu Pro Evolution Soccer 2012? ;)

Jinak asi si zatim moc ONLINE nezahrajes, nebot hru SKORO jeste nikdo nema doma...

Zahraje, vždyť už to ve zbytku světa vyšlo, aji někde v Evropě ;) dnes mi ale přišla zajímavá reklama: Pro Evolution Soccer je tady ! Hra která vychází 14.10.2012 již zítra skladem v GamestoreLuka !!! tak nevím, očekávám že to bude tak ve středu v prodeji :wohow:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Tak uz nejaky ten den hraji PES 2012 a prijde mi, ze hratelnost je o DOST horsi nez predchozi PES 2011. Jak jste na tom vy? Je pro Vas PES 2012 lepsi nebo horsi nez PES 2011?

Jako strely z dalky jsou o dost lepe udelane nez v PES 2011, super NAHODNE odrazy od hracu atd. Ale braneni je horsi, hraci tak nenabihaji do prostoru...

Odkaz ke komentáři

zdar. Zdá se mi že PES 12 má vyšší nároky na net. Mám rychlost 20 Mb a hodně se mi stává když hraju ranking match že mi to vypadne- LOST CONNECTION SERVER, samozřejmě mi to vezme body i když jasně vedu :cry:. Takže na to mám nervy. Takových zapasu už bylo tak 15 z 50i. U PSA11 mi to nevypadávalo. Je zajimavé že když si dám přatelák jen tak tak mi to nespadne. Ale jinak kdo by si chtěl dát proti mě match tak muj nick je MIROSLLAW

Odkaz ke komentáři

Mirosllaw: Nezalezi jak mys rychli Net. Zalezi na odezve (pingu) a stabilite pripojeni. Kdyz budes mit Net s pingy do 30ms a bez vypadku paketu, tak ti bohate staci i 1Mb rychly Internet... ;)

Zkus START/SPUSTIT a napis: ping www.seznam.cz -t a uvidis jak na tom jsi...

Ja mam ping kolem 8ms a to je na WiFi pripojeni hodne DOBRE:

pingjy.png

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu