hrom Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Chtěl bych se zeptat propojil jsem dvě televize s xboxem a v jedné hře jsem si dal split screen a když je to najedné tv rozdělený šlo by aby na dvou televizích to nebylo rozdělení ale na každy by měl vlastní obraz jako když to hraju sám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Butterflyy14 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 to chces moc ;) zatim sem to nikde nevidel takze mas asi smulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Ked na dvoch TV, tak iba z dvoch X360 prepojenych LAN a to hry s moznostou "System link". Inak z jednej konzoly a na jednej TV, ale musi byt 3D TV s funkciou "Dual View" a okuliarmi na tuto moznost (cize na jednych okuliaroch obidve lave sklicka, na druhych obidve prave) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hrom
Chtěl bych se zeptat propojil jsem dvě televize s xboxem a v jedné hře jsem si dal split screen a když je to najedné tv rozdělený šlo by aby na dvou televizích to nebylo rozdělení ale na každy by měl vlastní obraz jako když to hraju sám?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.