hrom Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2011 Chtěl bych se zeptat propojil jsem dvě televize s xboxem a v jedné hře jsem si dal split screen a když je to najedné tv rozdělený šlo by aby na dvou televizích to nebylo rozdělení ale na každy by měl vlastní obraz jako když to hraju sám? Citovat
0 Butterflyy14 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2011 to chces moc ;) zatim sem to nikde nevidel takze mas asi smulu Citovat
0 trezzor Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2011 Ked na dvoch TV, tak iba z dvoch X360 prepojenych LAN a to hry s moznostou "System link". Inak z jednej konzoly a na jednej TV, ale musi byt 3D TV s funkciou "Dual View" a okuliarmi na tuto moznost (cize na jednych okuliaroch obidve lave sklicka, na druhych obidve prave) Citovat
Otázka
hrom
Chtěl bych se zeptat propojil jsem dvě televize s xboxem a v jedné hře jsem si dal split screen a když je to najedné tv rozdělený šlo by aby na dvou televizích to nebylo rozdělení ale na každy by měl vlastní obraz jako když to hraju sám?
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.