vojtechsindelar Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 ahoj rozjedu gta na notebooku s graf. kartou Intel HD Graphics?. Pripadne jakou nejhorsi grafickou kartu na to potrebuju (aby to bezelo plynule). dekuji za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokoun Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Rozjedes :D roozjedeš gta 1,2,3, vice city, san andreas, ale gta IV těžko.... jsou na netu videa, jak to na notasu rozjiždíjou na i5, HD graph, ale hratelnost velice malá.. nemá cenu to kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojtechsindelar Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 a jakou bych podreboval na gta IV? sla by NVIDIA GeForce GT 520M? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 to je snad nejvýkonější mobilní GK od nvidie ne? tušim že takový střední až vysoký by mohla dát, ale taky to záleží na CPU a rozlišení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 fakt GTA IV na notebooku mě se to seká i na 4jádru @ 3.8GHz a na radeon hd 5850, sice na 1920x1080 ale jako notebook to podle mě nerozjede.... no kdyby v tom notebooku byla nejvýkonnější nb grafika, tak v něm logicky nebude nějakej shit procesor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 honzaik to neni sestavou, ale spicenou optimalizaci... u me je to taktez nehratelne.. a mam zhruba podobnou sestavu pritom na starem dvoujadru s 3870 mi to jelo plynule na medium (teda jeste na rozliseni 1280x1024) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mizhell Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 mám taky celkem solidní notebook a taky mám gta4 nehratelný... a garafárnu mám Intel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vojtechsindelar
ahoj rozjedu gta na notebooku s graf. kartou Intel HD Graphics?.
Pripadne jakou nejhorsi grafickou kartu na to potrebuju (aby to bezelo plynule).
dekuji za odpovedi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.