Djay512 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Chci se jen zeptat jestli mi uznají reklamaci pokud : tak nemám ty nalepky .. a mám flash lt.1.1 a chci reklamovat protože jsem odrovnal NAND :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 myslíš záruční pečeť? myslim že ne... a bejt tebou tak nechám mechaniku přeflashovat na origo fw... jo blbost vlastně :D když nemáš plombu tak je ti to na nic :D sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Reklamace bez záručních plomb je samozřejmě úplně zbytečná. Ale dost dobře nechápu co myslíš tím, že jsi odrovnal NAND. NAND je paměť typu flash, takže cokoliv si s ní udělal se dá zase nahrát zpátky, jen to chce znalosti JTAG/RHG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Djay512 Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 a neznáš někoho takovýho ?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Řekl, bych že ti to hodí zpět te,, kdo ti flashoval xko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Djay512 Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Ten to neumí !.) rej je oprava nand velmi naročná a nakladná práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Romik, Kanalizator, nebo jiní co se tím aktivně zabývají by to měli umět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Djay512
Chci se jen zeptat jestli mi uznají reklamaci pokud : tak nemám ty nalepky .. a mám flash lt.1.1 a chci reklamovat protože jsem odrovnal NAND :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.