jbunny Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 na hraní lepší monitor nebo tv(LCD nebo LED) nedávno si kamarád koupil LCD 82cm nevim jestli to je full-hd nebo hd-ready ale všechny hry se mi zdaj :blejt: na mojí obič. tv vypadáji mnohem líp a to je tv snad ještě s předválečnýho období:D tak váhám zda-li koupit tv nebo monitor tv bych kupoval taky 82cm tak nevim a nevim jestli lcd nebo led díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tosha Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Mám doma Full HD monitor i Full HD LCD a lepší obraz je rozhodně na televizi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Pokud mu na nové televizi hry vypadají hrozně, tak má nejspíš špatně nastavené rozlišení. Druhá věc je ta, že většinou jsou hry v rozlišení 1280x800 a na Full HD televizi jsou roztažené na 1920x1080 což jim na kvalitě nepřidá. Nicméně i tak hry na moderní FHD televizi musí vypadat lépe než na nějaké staré CRT s rozlišením nějakých 512x384 a ještě k tomu jak ty říkáš z předválečné doby :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jbunny
na hraní lepší monitor nebo tv(LCD nebo LED)
nedávno si kamarád koupil LCD 82cm nevim jestli to je full-hd nebo hd-ready ale všechny hry se mi zdaj :blejt:
na mojí obič. tv vypadáji mnohem líp a to je tv snad ještě s předválečnýho období:D
tak váhám zda-li koupit tv nebo monitor tv bych kupoval taky 82cm tak nevim a nevim jestli lcd nebo led
díkes
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.