jakubgaluszka Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Olá...:D Mám dotaz teď půjdu na reflash na 2.0 mám dash 13599,nemám originální mechaniku. spustím forzu 4 když ji vypálím? předtím byli patche na AP hry jen do nějakýho dashe 131.. a na ten 13599 prý už nebyli...co teď teda? viz poslední příspěvek zde http://console-forum.net/tema/126766-abgx-ap-2-5-patch-na-starsi-dash Bude stačit to projet na fix 3 a vypálit podle nového návodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Pokud je to XGD2, tak normálně zkontrolovat v ABGX klidně na level3 a pokud XGD3 tak vypálit podle návodu na vypalování XGD3, ale v ABGX už to nezkontroluješ, jelikož zatím XGD3 zálohy neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 je to XGD3...tak klidně počkám až abgx bude... mě jde hlavně o to jestli nevadí ta vyměněná mechanika... takže třeba vemu AC BH a normálně projedu a vypálím?nic víc? (ale MUSÍM mít ten 2.0 že?to už normálně spuští AP 2.5 hry?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 LT+ v2.0 je v ohledu pro AP25 hry stejný jako byl LT+ v1.91/92, tedy že AP25 tabulku si doplní sám. Jednoduše řečeno ano, například AC BH stačí projet v ABGX a normálně půjde. Vlastně by jsi ho ani projíždět nemusel a měl by jít taky. Pokud ho už vypálený máš, tak ho znovu vypalovat a kontrolovat nemusíš a je jedno pro jaký DB byl původně opatchovaný. edit: chyba, nevím jestli je jedno pro jaký DB byl vypálený původně, ale pokud byl pro DB 13146 tak to vadit nebude a pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeebeE Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 takže třeba vemu AC BH a normálně projedu a vypálím?nic víc?(ale MUSÍM mít ten 2.0 že?to už normálně spuští AP 2.5 hry?) pokud ho chceš teďka vypálit, tak musíš projet v ABGX, protože vyšla "aktualizace" ochrany na AP 2.6 viz tenhle log: http://console-forum.net/tema/130438-hry-s-ap-2-5-na-lt-1-91 pak to pojede jako každá jiná hra. Vyzkoušeno s NFS: Hot Pursuit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 dík moc ale ještě jeden dotaz na 1.9 to nejde co :D:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakubgaluszka
Olá...:D
Mám dotaz teď půjdu na reflash na 2.0 mám dash 13599,nemám originální mechaniku.
spustím forzu 4 když ji vypálím?
předtím byli patche na AP hry jen do nějakýho dashe 131.. a na ten 13599 prý už nebyli...co teď teda?
viz poslední příspěvek zde http://console-forum.net/tema/126766-abgx-ap-2-5-patch-na-starsi-dash
Bude stačit to projet na fix 3 a vypálit podle nového návodu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.