Mígl Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Z jakého serveru odtud stahujete, dřív jsem používal loadfiles ale ted nevim a filesonic nebo fileserv nemaj podporu pro českou republiku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 jak nemaj podporu? ja bych sel do filesonic, je asi nejrozsirenejsi a levnejsi nez fileserve. Jinak koupit normalne samozrejme jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 A jak ho kupuješ? Paypal nemam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 ja ho nekupuju, ale jinak samozrejme paypal. Se divim, ze ho dnes jeste nekdo nema. Si ho zarid, je to raz dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaccomo Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 tojo ale kdyz ne mas bankovni ucet tak je ti tadle sluzba na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 tojo ale kdyz ne mas bankovni ucet tak je ti tadle sluzba na nic Nejvýhodnější a nejlevnější je teď SHARERAPID . Není časově placený , ale koupíš si kredit ,který ti platí dokud ho nevyčerpáš . Teď je tam zrovna akce za 199 Kč SMS 600 GB . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 t Nejvýhodnější a nejlevnější je teď SHARERAPID . Není časově placený , ale koupíš si kredit ,který ti platí dokud ho nevyčerpáš . Teď je tam zrovna akce za 199 Kč SMS 600 GB . Tak Share rapid a podobný servery znam.. Na již zminovanym mam zrovna asi 450gb ale jde mi o zy zahraniční jako je např. ten Filesonic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Mígle proč?vždyť všechny linky jsou hned v ten samý den třeba na warforu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Mígle proč?vždyť všechny linky jsou hned v ten samý den třeba na warforu Já právě myslel že ne.. Pořídil jsem opět ixbox u ps3 to je tak že na ps3iso to už je a na český servery se to dostane až třeba za týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 co se týče her jsou nepozději do 24hodin na warforu na share-rapidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Nejvýhodnější je magaupload, nemusíte kupovat lautr nic a jede to skvěle. Já mám hru doma tak za 3 nebo 4 hodiny. Na xbox360iso na něj dost lidí uploaduje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mígl
Z jakého serveru odtud stahujete, dřív jsem používal loadfiles ale ted nevim a filesonic nebo fileserv nemaj podporu pro českou republiku..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.