sutroza Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Zdravím všechny.Teď se mi stala taková věc..Hraju a najednou mi spadl obraz-jen jakoby běží spuštěný hdmi kanál a signál nikde.Mám slim.Při zapnutí mi konzole běží,ale signál nikde.Při tom mi bezdr.ovladač neustále bliká celý zeleně a jednou za čas obkrouží a zase v intervalu cca 1 sekundy přerušovaně bliká.Vůbec nevím,co s tím.Všem moc díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Pokud se to stalo z ničeho nic a nepředcházela tomu žádná jiná událost, viděl bych to na reklamaci. Můžeš zkusit xbox na chvíli odpojit od elektriky popřípadě před zapnutím držet tlačítko pro synchronizaci ovladače a zapnout xbox tlačítkem na konzoli. Ale myslím že to nepomůže a reklamace tě nemine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sutroza Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Díky zkusím to.Ikdyž si myslím že za to,že nejde signál,nemůže synchronizace ovladače.Konsole by se měla spustit i bez něj.Ale stejně díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 To ne, ale když držíš tlačítko synchronizace před zapnutím konzole a spolu s tím jak ho držíš konzolu zapneš, tak se vymaže cache, do které se občas ukládají věci co můžou způsobit nějaký problém, ale ne takový, proto říkám, že to nejspíš nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sutroza Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Už je to o.k. vypnul jsem konzoli ze sítě,počkal a už to zase letí.Měl jsi pravdu,díky.:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Jak je vidět opět zafungovala stará známá hláška "A zkoušeli jste to vypnout a zapnout ?" :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Jak je vidět opět zafungovala stará známá hláška "A zkoušeli jste to vypnout a zapnout ?" :cheesygrin: hadam si to uz zapamata...a to nielen pri X360 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.