Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zalozeni sekce pro JTAG

Anubis1

Recommended Posts

Nebylo by rozumny nekde zalozit nove tema a rozume to rozskatulkovat kde by byli hry, softvare a ruzne veci s tim spojene pro JTAG konzole. Stale se nam to tu nejak mixuje do ruznych temat. Bylo by to asi prehlednejsi pro vsechny. Tot muj nazor za ktery me nekamenujte :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ty informace tu jsou, ale je to tu rozhazeny v ruznzch tematech a kdyz nekdo netusi kde a co hledat tak je v p****i (znam zde svoje zacatky). Taky se stava ze nekde neco prihodim do nejakeho tematu co s tim trochu souvisi a pak me nekdo kamenuje ze stejne nema JTAG a nebo ani netusi co to je. Jenze me se nechce kuli 1 informaci zakladat nove tema.

Odkaz ke komentáři

Já bych hned přispěl jedním poznatkem . Jak Anubis uvedl , že vyšel nový Iso2God 1.3.6 pro konverzi her XGD3 , tak jsem se ho hned snažil nainstalovat a zprovoznit . Nešlo mi to , protože to vyhazovalo chybu že je soubor zavirovaný . Radu jsem našel zde :

http://www.se7ensins.com/forums/topic/202084-xextoolexe/

a podle toho jsem nastavil AVG antivir a už to mám funkční a vyzkoušené .

Odkaz ke komentáři

nejakej pokec o hrach a DLC

Tohle je trochu zbytečné. Překvapivě, hry se nijak od "obyčejných" neliší. A dotazy "jak spustit" se vejdou do Návodů, nebo Pomoc s problémy.

Jinak IMO bude největší problém najít nějakého moda, nebo admina. Někdy mám dojem, že v Xbox sekci je pořád nejaktivnější Kenny.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu