Anubis1 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Nebylo by rozumny nekde zalozit nove tema a rozume to rozskatulkovat kde by byli hry, softvare a ruzne veci s tim spojene pro JTAG konzole. Stale se nam to tu nejak mixuje do ruznych temat. Bylo by to asi prehlednejsi pro vsechny. Tot muj nazor za ktery me nekamenujte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Výborný nápad . Jako začátečník s JTag konzolí bych to velmi uvítal . Takto honím informace po netu a protože je to všude anglicky , tak mi to moc srozumitelné není . Uvítal bych nějaké návody a postupy česky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 ja skoro taky, akorat JTAG konzoli tady na celym foru mame tak 3-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 ja skoro taky, akorat JTAG konzoli tady na celym foru mame tak 3-4 Ale s tím jak začne být funkční RGH , tak nás bude víc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Ty informace tu jsou, ale je to tu rozhazeny v ruznzch tematech a kdyz nekdo netusi kde a co hledat tak je v p****i (znam zde svoje zacatky). Taky se stava ze nekde neco prihodim do nejakeho tematu co s tim trochu souvisi a pak me nekdo kamenuje ze stejne nema JTAG a nebo ani netusi co to je. Jenze me se nechce kuli 1 informaci zakladat nove tema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Skvelý nápad ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Já bych hned přispěl jedním poznatkem . Jak Anubis uvedl , že vyšel nový Iso2God 1.3.6 pro konverzi her XGD3 , tak jsem se ho hned snažil nainstalovat a zprovoznit . Nešlo mi to , protože to vyhazovalo chybu že je soubor zavirovaný . Radu jsem našel zde : http://www.se7ensins.com/forums/topic/202084-xextoolexe/ a podle toho jsem nastavil AVG antivir a už to mám funkční a vyzkoušené . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Takze sem nahodte nejaky navrhy jak to rozdelit a pak zazadame admina jestli s tim neco pujde udelat. Nebo se ho radsi nejdrive zeptat jestli bude ochoten vubec neco zakladat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 určite co je vubec jtag zač,potom co obnáší,výhody,nevýhody,ruzne navody jak vlozit hry atd..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Navody SW, HW Aplikace PC, Homebrew Hry a DLC - jen pro upozorneni ze neco noveho vyslo, je to zatim a nebo jen pro JTAG Emulatory Pomoc s problemy XEX mody, temata, sejvy her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Jsem pro mám taky JTAG :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 nejakej pokec o hrach a DLC Tohle je trochu zbytečné. Překvapivě, hry se nijak od "obyčejných" neliší. A dotazy "jak spustit" se vejdou do Návodů, nebo Pomoc s problémy. Jinak IMO bude největší problém najít nějakého moda, nebo admina. Někdy mám dojem, že v Xbox sekci je pořád nejaktivnější Kenny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 S tema hrama a DLC jsem myslel spise upozorneni ze neco noveho vyslo, je to zatim a nebo jen pro JTAG. Spatne jsem se vyjadril. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Tak na to ti stačí jedno téma, které budeš aktualizovat. Datum "takové, makové", vyšla ta a ta hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Já sice jtag, flash a tak podobnē vůbec nemám a ani nechci, ale jsem za založení této nové sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Tak jak tedy panove? Pro urychleni veci neznate nahodou nekdo admina aby se to dohodlo, nebo uz nekdo s nekym rozumnym komunikoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Založ to ty nemusi to zakladat admin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Založ to ty nemusi to zakladat admin Jakožto uživatel můžeš zakládat jen topicy ne celé sekce ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 jj vim řekl jsem hloupost myslel jsem topics :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 vsechno co hledate je podrobne rozepsany na xboxzone.sk ted nevim jestli to neni zakazana reklama kdyz-tak mazu :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 To opravdu není reklama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Už ste někdo psali adminovi?? byl bych rad, jelikož budu teprve vlastnit JTAG,takže jsem začátečník:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Když už je tu rovnou téma, tak se zeptám - je JTAG zakázanej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Kym? Kde? Na Live? ano. tady na foru? ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 To je škoda :( Kdyby se to povolilo, né na zneužívání, hackovaní u her atd tak by to byla pecka - třeba jiný dash atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.