Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Klávesnice a myš

Hubajs

Otázka

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Gamepad nabízí mnohem širší možnosti ovládání. Každá analogová páčka má citlivost jako myš a některé klávesy mají různou intenzitu stisku. Tohle na klávesnici a myši nezískáš. Doporučuju se na gamepadu naučit hrát, nebudeš toho ani trochu litovat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Já myslím, že když si člověk nastaví vyhovující citlivost a používá i mezistupně páček, jako jen jemné natáčení, tak by neměl být problém. Když jsem hrál na xboxu Crysis 2, tak mi to vcelku hodně šlo, většinou jsem končil na prvních místech. Ale občas se tam objevili lidi, většinou klan, kteří to naprosto rozstříleli. Co oni tam předváděli, to já bych na klávesnici s myší nezvládnul ani omylem, vypadalo to jako počítačovej progaming (a to na hodně vysoké úrovni).

Všechno je to jen o snaze. Samozřejmě není možný přesednout z klávesnice a myši, které člověk používá třeba 10 let, na gamepad a za rok se na tom naučit stejně dobře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu