Hubajs Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Zdravím,chci se zeptat,jestli je možné k xku připojit klávesnici a myš a nakonfigurovat to do her.Nějak mi nejde si zvyknout na ovládání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Už se to zde řešilo , ale moc se to neosvědčilo - proč nezkusíš hledat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hubajs Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Jestli už to někde je,tak se omlouvám za založení dalšího téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Gamepad nabízí mnohem širší možnosti ovládání. Každá analogová páčka má citlivost jako myš a některé klávesy mají různou intenzitu stisku. Tohle na klávesnici a myši nezískáš. Doporučuju se na gamepadu naučit hrát, nebudeš toho ani trochu litovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 mno ale u fps je myš nejlepší. hraju na pc s gamepadem (kvůli pohodlí) crysis2 MP a dostávám těžce po p... zato když jsem teď hrál betu BF3 tak to byla jiná (myš+klávesnice) páčkama člověk nikdy nezamíří tak rychle a přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Já myslím, že když si člověk nastaví vyhovující citlivost a používá i mezistupně páček, jako jen jemné natáčení, tak by neměl být problém. Když jsem hrál na xboxu Crysis 2, tak mi to vcelku hodně šlo, většinou jsem končil na prvních místech. Ale občas se tam objevili lidi, většinou klan, kteří to naprosto rozstříleli. Co oni tam předváděli, to já bych na klávesnici s myší nezvládnul ani omylem, vypadalo to jako počítačovej progaming (a to na hodně vysoké úrovni). Všechno je to jen o snaze. Samozřejmě není možný přesednout z klávesnice a myši, které člověk používá třeba 10 let, na gamepad a za rok se na tom naučit stejně dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hubajs
Zdravím,chci se zeptat,jestli je možné k xku připojit klávesnici a myš a nakonfigurovat to do her.Nějak mi nejde si zvyknout na ovládání
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.