Kony.cz Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Ahoj, shanim docela surne flashera ve Znojme. cim driv tim lip. Dekuji Moje ICQ 177496090, mam FAT a nejakou starsi verzi DB a flashu a potrebuju sprovoznit Kinect. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Ahoj, jsem taky ze Znojma a Xbox si nechávám flashovat v Praze u Kanalizátora. Myslím, že ve Znojmě žádný Flasher není (možná se pletu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 No to snad ani neni mozny, musim dneska pochodit par elektro opraven.... Flash bych potreboval co nejdriv nebo me dcery ukamenujou, dneska ma prijit kinect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Nějak nechápu, co v té elektroopravně chceš s Xkem dělat, pokud jsi to teda myslel v souvislosti s nim... Jinak kdybys to vcera poslal OB Kanalizatorovi, zitra už bys to i měl doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 asi pred 10 lety jsem jenom nahodou prisel do elektra (servis) a tam jsem rekl ze chci udelat na muj PS2 chip a rekl ze neni problem ze to udela.... pred temi 10 lety me to stalo myslim 1 tis korum + chip cca 600 Kc ale slo to... To jsem myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.