danfri Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Tak jsem koupil už dvě myši a teď mám LOGITECH M505 ale pořád se jako předešlé seká , nevíte čím to je ?? ( Konfiguraci jsem zkoušel , a usb mám zasunuté zepředu v PC.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 že si s těma bezdrátovejma potkanama nedáte pokoj :D jak daleko to máš k bedně ? a kde jí máš ? máš podložku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Podložku mám , bednu mám vedle sebe , ale je tam 3 cm prkno a mám to daleko asi 20 cm :D poradíš ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 No tak, slabej signál od toho asi nebude. Dostal jsi k myši nějaké instalační CD? Popřípadě se zkus podívat na netu, esi k ní není nějakej software. BTW. Loco souhlasím, není nad kabelový myši :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Mám nainstalovaný nejnovější Software přímo od LOGITECH ale CD tam nebylo . Vše je na USB . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 reklamace ? nejdřív bych to zkusil na jinym pc , nejlíp na co nejvíc... a zkus jiný povrchy, už jsem zažil i podložky co dost blbnuly s laserovejma myškama jinak dle mýho je jediná výhoda bezdrátovky to že to líp vypadá, možná že někomu i ten kabel vadí... já sem rád za to že už nemam bezdrátovku, sice jsem měl jednu z těch prvních ale stejně už bych jí nechtěl ... ale to je diskuze mimo, tak zkus co sem ti poradil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Já mam dvě podložky , ale ani na jedné to nejde ale nemám možnost myš vyzkoušet . ale téhle laser nesvítí , a ani nemá svítit . Poradíš ještě něco jiného ?? ta LOGITECH jakoby zamrzne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Bezdratovky jen k notebookum a k HTPC. Baterky sou OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 baterie předpokládám že bude mít ty co dostal k tomu když maj udávanou životnost až 15 měsíců (když i ♥♥♥♥ 2x AAA vydržely tejden) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Jj , baterky sou v pohodě ještě vydržejí 380 dnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mizhell Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 já už nikdy do bezdrátovky nejdu, nemám jí ani měsíc a už je "nepoužitelná" .. Výhoda kabelovky...líp se hledá na stole xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 A ještě něco , nechtělo se mi zakládat nový téma . Dnes ráno se mí příšerně rozbzučel a bylo to tak asi hodinu . Pak se to divným způsobem vyplo , odchází čeco , nebo to je normální ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 "rozbzučel" se ti počítač nebo co ? třeba spadlo něco do větráku, se podívej dovnitř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Pravděpodobně se potkal větrák s nějakým kabelem, otevři a zkontroluj jestli tam něco nepřekáží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 nic nepřekáží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 tak musíš to tvoje bzučení asi nějak popsat, věčinou divnej bordel v PC dělá větrák, zvuky dělá už jenom HDD nebo spíš dvd mechanika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mizhell Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 jn, hoď popis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Takže , ráno přijdu zapnu PC a šíleně bzučí , tak vypnu vyčistim zapnu a zase bzučí . Pak běží asi hodinu a zvuk přestane . Divné ale je že rok nám nesvítila modrá DIODA a neď se najednou rozjela , problém ale je že po dni od toho zvuku už zase nebliká :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Charakterizuj zvuk, je to jak kdyz strcis neco do vetraku? A ta dioda je od ceho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.