Carlos461 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Zdarec, potřeboval bych poradit. Stáhl jsem si přes torrent fifu 12 a spustil přes deamon tools lite nainstaloval jsem ten setup a nevím jak dál kam mám dát ten crack atd. Nechce mi jet. Tam kde je ten setup nainstalovanej tak dám ve složce game , fifasetup, fifaconfig tak to chce spustit nebo něco přes origin. Prosím poraďte dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Zkopíruj obsah složky Crack do složky s nainstalovanou hrou a nech prepsat soubory..... C:\Program Files\FIFA 12\Game\ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlos461 Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Dík už to jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Když už pirátíš tak u toho máš určitě návod, nehledě na to že je to u všeho stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.