Tankis Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 Normalne sthuju prez Bitlord z mini novi a nic mi nejede v PSP se to nezobrazi :( Zalezi na tom jestli je to NTSC nebo PAL kdyz to stahuju na Kartu? Kdo by byl tak hodny a pomohl by mi ze stahovanim a rozjetim ISO her tak me icq je 202 407 728. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 za 1. musis mit custom FW to je zaklad.. za 2.musis to davat do slozky ISO za 3.pokud to ma dlouhej nazev skrat to jen na hra.iso ...nebo uz me nic nenapada.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tankis Odesláno Září 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 Mam CF zas tak blbej nejsem ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 30, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 j vetsinou ty hry z torrentu maji dlouhy nazvy prejmenuj to treba na aa.iso nebo aa.cso a melo by to fakat , jo a samozrejmosti je ze tu hru musis met rozbalenou do iso nebo cso a davas ji do X:\ISO :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tankis
Normalne sthuju prez Bitlord z mini novi a nic mi nejede v PSP se to nezobrazi :( Zalezi na tom jestli je to NTSC nebo PAL kdyz to stahuju na Kartu?
Kdo by byl tak hodny a pomohl by mi ze stahovanim a rozjetim ISO her tak me icq je 202 407 728.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts