Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Koupe xboxu rrod


calibros1988

Otázka

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Pokud myslíš na X-Clamp Fix, tak na to rychle zapomeň. To není oprava to je doražení na definitivně neopravitelnou konzolu. Zkušenosti jsem myslel v pájení BGA čipů a vybavení profesionální reworkovou stanici. Jakákoliv jiná oprava vydrží maximálně několik dní a jak říkám, je to cesta k úplné záhubě, kdy už pak konzola opravit nepůjde vůbec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

I když ti to přijde v pohodě, tak taková oprava je k ničemu. Zaprve se ti to vůbec nemusí podařit, záleží na tom, kde přesně je studený spoj, který se těmi šrouby přitáhne. A zadruhe to nevydrží dlouho, někdy je to několik dní, někdy to může být několik měsíců. Chlazení na to nemá vliv, jde o degradaci kuliček cínu, které jsou použity jako spoj mezi IO a DPS a následně vypalování kontaktů buď na samotném IO, nebo na desce plošných spojů.

Řekl bych to tak, pokud ten xbox koupíš za opravdu malou částku, řekněme 500, kterých se jako ztráta dá obětovat, tak ho klidně kup a opravu pomocí slavného xclamp kitu udělej, uvidíš jak dlouho to vydrží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu