Marco96 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Ahoj,měl bych otazku,neviděl by nekdo zhruba,jestli bude flash Xtreme LT+2.0 stačit na rozjetí her co vyjdou v Listopadu??(Assassins Creed Revelations,Call Of Duty MW3)a tedkom aji Battlefield 3?Díky moc za jakoukoliv odpověd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 nikdo to neví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Mě by hrozně zajímalo, jestli 12.12.2012 bude opravdu konec světa, nebo se zase nic nestane. Jediná možnost jak to zjistit je počkat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mendlik18 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 To nikdo neví ale určitě jedna z nich nejspíš bude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Mě by hrozně zajímalo, jestli 12.12.2012 bude opravdu konec světa, nebo se zase nic nestane. Jediná možnost jak to zjistit je počkat ;) má to být 21.12.2012 ve 12 hodin středoevropského času :D prý středoevropského (zrovna 12) hlavně že mayové žili v úplně jiném časovém pásmu :D hold někdo chtěl přidat na dramatičnosti, jinak kachna jak blázen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piszkot Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 21.12. to byt pry nema amici to spatne spocitali prisli na to dva cesi,nedavno to bylo v TV:-) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Ahoj,měl bych otazku,neviděl by nekdo zhruba,jestli bude flash Xtreme LT+2.0 stačit na rozjetí her co vyjdou v Listopadu??(Assassins Creed Revelations,Call Of Duty MW3)a tedkom aji Battlefield 3?Díky moc za jakoukoliv odpověd :) http://www.vestiaren.sk/ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yaz Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Mě by hrozně zajímalo, jestli 12.12.2012 bude opravdu konec světa, nebo se zase nic nestane. Jediná možnost jak to zjistit je počkat ;) ...tak tahle odpoved, mi opravdu dala zabrat :D, fakt klobouk dolu, tak jsem se dlouho, ale dlouho nezasmal :D DIKY Ravendhi, prave jsi mi prodlouzil zivot o par mesicu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 http://www.vestiaren.sk/:D http://www.vesmirni-lide.cz/texty_vytahy/htm/cz/cz_astar_seran.htm :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Safari Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Od Xtreme LT+2.0 až po konec světa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marco96
Ahoj,měl bych otazku,neviděl by nekdo zhruba,jestli bude flash Xtreme LT+2.0 stačit na rozjetí her co vyjdou v Listopadu??(Assassins Creed Revelations,Call Of Duty MW3)a tedkom aji Battlefield 3?Díky moc za jakoukoliv odpověd :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.