mendlik18 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Far cry 3- Hra odložena na konec Listopadu " PC,Xbox 360,Playstation 3" OFICIALNÍ VYDÁNÍ: Listopad 2012 PŘEDPOKLÁDANÁ HERNÍ DOBA: 15-18 h Official Cover Far Cry 3 hhgftgffggtffrdaaftgdsasrdthghhdhhdhdhdhdhdhdhdhdhhdhdhddSpecialní Edice Far Cry 3 Refresh: Odloženo na konec Listopadu 2012 Články: http://doupe.zive.cz/ve-far-cry-3-budete-strilet-letat-fetovat-i-bloudit-dzungli/sr-1-a-143179 http://games.tiscali.cz/preview/far-cry-3-pujde-na-realitu-od-lesa-59265 http://games.tiscali.cz/preview/far-cry-3-se-nevyhne-ani-misim-a-la-call-of-duty-58469 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Doufam ze to bude lepsi nez 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Dvojka byla dobrá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Vypadá to na návrat ke kořenům......a jestli to bude nakonec vypadat tak dobře jak na předváděčce E3, tak se máme na co těšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Video vypada hodně dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 dvojka byla luxusni hra a stale je, rad si ji zahraju na ps3... ale na trojku se tesim hodne moc. Videa vypadaj pekne, peknej movement, pekna destrukce prostredi, pekna grafika zatim, tak snad to bude dobra hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Dvojka me taky strašně bavila,hlavně diky prostředí a trojka se bude odehravat ve skvělém herním prostředí...bohužel si musime počkat ještě rok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB124 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Vypadá to hodně slušně..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Grafika podle videa je fakt luxusni..ale ve 2 se mi moc nelibil pribeh :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 To jo už jen pro to ,že hlavní hrdina necek ani slovo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 To jo už jen pro to ,že hlavní hrdina necek ani slovo :D Coz nutne nemusi znamenat spatny pribeh viz treba serie Half-Life :) Ja dvojku prestal hrat protoze me nebavili ty priserne respawny nepratel, ale vypadal fakt krasne, jen ten koncept nebyl uplne dotazeny (krom toho to nemelo vubec nic spolecneho s FC, jen nazev a vydavatele :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 EDIT:přidany obrazky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Právě jsem se dočetl že má zabrat 15-18 hodin hraní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Já hrál jedničku na PC a přišlo mi to jako super hra, hlavně hrafika byla tehdy naprosto dokonalá... Dvojka mě vůbec nechytla a nebavila, tu jsem hrál už na X360, asi i těmi nepřáteli - hrozně mě s*a*i... Tohle ale vypadá zase podobně jako ten první díl a nenechám si to ujít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Dvojku jsem hrál fakt dlouho,ale pripadala mi nekonečná....jinak super až na to rogalo,s tim mi to fakt nešlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Koncec koncum vychazí až za rok a jaky bude engin jsem zvědavý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 engine ma byt Dunia engine vylepsenej, tzn ten co byl ve dvojce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 až budou další novinky nebo oznámení ,doplním :) ...prý slibují dobrý MP! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 no u her jako je tato, se ja osobne spis tesim vzdy na singleplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 screeny ze hry zatim vypadají skvěle :D jak se ale říká obrazky nejsou samotna hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 jj screeny vetsinou protahnou pres photoshop, upravi kontrast na nich, "vyzehli" nedokonalosti, zlepsi barvy atp... videa reknou vic, ja osobne je taham na disk v nejvyssim moznem rozliseni abych mel predstavu, i youtube 720p dost zkresluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 No to E3 video vypada uzasne (ta dzungle, to cumim, kam se hrabe crysis....) ale otazka je jestli to taky neni vyretusovane pro potreby prezentace..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Taky uz jsem psal že to prostředí vypadá úžasně,jsem zvědav jak rozsáhlá bude herní mapa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 tvrdily ze mnohem vetsi nez byla ve farcry2, ale udelany to pry bude tak aby clovek neumrel nudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 To jen doufam ze resenim nebudou stale se respawnujici nepratele :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.