stradalse Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 zdravim všechny,mám dvě xka.jedno je nefunkčí chyba E74.je v něm mechanika benq flash xtream 1,6 v druhém xku sem omilem si tu samou flash smazal novím DB-(prostě debyl),mechanika samsunq šlo by ty mechaniky prohodit?poradí mi někdo jak? pokud to tedy jde děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Fyzicky přehodit není problém, ale bez přehrání FW v mechanice ti bude umět přehrávat pouze DVD filmy. Takže se stejně nevyhneš flashování. U mechaniky samsung je myslím postup relativně jednoduchý a není k němu potřeba žádné speciální vybavení, to už si ale musíš zjistiti sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stradalse Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 a nebyl by nějakej odkaz někam na návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stradalse
zdravim všechny,mám dvě xka.jedno je nefunkčí chyba E74.je v něm mechanika benq flash xtream 1,6
v druhém xku sem omilem si tu samou flash smazal novím DB-(prostě debyl),mechanika samsunq
šlo by ty mechaniky prohodit?poradí mi někdo jak? pokud to tedy jde děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.