Dencl Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 ma nekdo Superman Returns na xbox360 je to starsi hra asi z 2006 torrent jsem nasel ale zastavilo se to v pulce uz asi 14 dni :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 To je tedy smůla no xDD ...koukni na console-power Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Můžu ti poslat torrent z xbox-sky trackeru, ale teď jsem se díval a je tam taky jen jeden seed, ale třeba to pojede, je to verze [TABLE=class: table, width: 100%] [TR=class: row1] [TD][/TD] [TD=class: fn]Superman.Returns.PAL.XBOX360-Allstars [/TD] [/TR] [/TABLE] pokud bys měl zájem tak mi pisni přes SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.