koutak Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Zdravím vás, mám takový problém, nově vypálená hry mi sice fungují, ale nejdou mi nainstalovat na HDD (vždy v cca 50% to hodí chybu). Pro vypalování používám návod odsud http://www.console-power.com/navody-guides/navod-napalovanie-xgd3-hier-na-xbox360-t26167.html Staré hry normálně nainstalovat jdou. Nevíte kde může být chyba? Děkuji za všechny možné informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 A tie nove hry si uz dohral z mechaniky do konca? Ked pises, ze ti idu...aby si nemal problem aj z mechaniky pri prechode na druhu vrstvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koutak Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Do konce jsem je nedohral, nový FW mám od včerejška. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Takze mas aj odpoved...mozno chybne napalene, vyzera to tak, ze prechod na druhu vrstvu nie je v poriadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koutak Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 No a to je právě problém, že nevím kde může být chyba. Vypaluju podle návodu v nejnovějším ImgBurnu. Nemůže být chyba ještě někde jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 No a to je právě problém, že nevím kde může být chyba. Vypaluju podle návodu v nejnovějším ImgBurnu. Nemůže být chyba ještě někde jinde? Na jaké DVD vypaluješ ? Na ntb a nebo stolním PC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 h3ko Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 jestli ti to hodí že disk je nečitelnej tak to zkus znova dat :) ono to tam hodi mozna 2x 3x ale pak by se ti to tam melo instalnout, jestli ti to nehaze chybu jen pri tech 50% jestli pořad při 50% tak asi bude chyba ve vypaleni no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koutak Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Vypaluju na NTB (cca 2 roky na tom samém a zatím vše fungovalo), instalaci jsem zkoušel asi 3x po sobě a pokažde to hodi chybu, zkoušel jsem 2 různé hry a u obou bylo to samé. V kolika procentech to přesně je nevim, protože mi přes to skočí ta hláška o nečitelnosti disku. Dneska si k tomu sednu a budu sledovat v kolika procentech to přesně je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Vypalování na ntb je vždy horší než na stolním PC a jak je vidět z různých dotazů , tak vypalování her XGD3 je ještě problematičtější . Jestli máš možnost , tak raději vypaluj na stolním PC a nebo si kup novou externí vypalovačku . Nenapsal jsi na jaké DVD vypaluješ , přestože jsem se na to ptal ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koutak Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Sorry zapoměl jsem napsat, vypaluju na Verbatim DVD+R DL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Sorry zapoměl jsem napsat, vypaluju na Verbatim DVD+R DL Tak v tom by problém být neměl . Zkus to vypálit někde jinde na stolním PC aby jsi zjistil jestli to je opravdu tím ntb - když tak jedině novou vypalovačku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koutak Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Tak já zkusim večer externi vypalovačku a zítra PC a dám vědět, jak jsem dopadl. Zatím všem díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koutak Odesláno Říjen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Zdravím, takže ještě včera jsem poprosil kolegu co má pevné PC aby mi vypálil gamesu. Večer proběhla instalace naprosto vpohodě. Zkusím ho dneska nechat ještě vypálit hru, která mi nainstalovat nešla a uvidíme. Pokud to bude OK je to opravdu mechanikou. Všem díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dais Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Mel jsem podobnej problem, vypalil jsem Mafii 2 taky nesla nainstalovat, ale hral jsem asi do 8. mise v pohode do ty doby mi nesli asi jen 2 cutsceny, pak v 8. misi mi najednou chybela pulka textur mesta a neslo to hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
koutak
Zdravím vás, mám takový problém, nově vypálená hry mi sice fungují, ale nejdou mi nainstalovat na HDD (vždy v cca 50% to hodí chybu). Pro vypalování používám návod odsud http://www.console-power.com/navody-guides/navod-napalovanie-xgd3-hier-na-xbox360-t26167.html Staré hry normálně nainstalovat jdou. Nevíte kde může být chyba?
Děkuji za všechny možné informace.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.