Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Instalace nových pálených (xgd3) her na HDD


koutak

Otázka

Zdravím vás, mám takový problém, nově vypálená hry mi sice fungují, ale nejdou mi nainstalovat na HDD (vždy v cca 50% to hodí chybu). Pro vypalování používám návod odsud http://www.console-power.com/navody-guides/navod-napalovanie-xgd3-hier-na-xbox360-t26167.html Staré hry normálně nainstalovat jdou. Nevíte kde může být chyba?

Děkuji za všechny možné informace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

jestli ti to hodí že disk je nečitelnej tak to zkus znova dat :) ono to tam hodi mozna 2x 3x ale pak by se ti to tam melo instalnout, jestli ti to nehaze chybu jen pri tech 50% jestli pořad při 50% tak asi bude chyba ve vypaleni no..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Vypaluju na NTB (cca 2 roky na tom samém a zatím vše fungovalo), instalaci jsem zkoušel asi 3x po sobě a pokažde to hodi chybu, zkoušel jsem 2 různé hry a u obou bylo to samé. V kolika procentech to přesně je nevim, protože mi přes to skočí ta hláška o nečitelnosti disku. Dneska si k tomu sednu a budu sledovat v kolika procentech to přesně je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Vypalování na ntb je vždy horší než na stolním PC a jak je vidět z různých dotazů , tak vypalování her XGD3 je ještě problematičtější . Jestli máš možnost , tak raději vypaluj na stolním PC a nebo si kup novou externí vypalovačku . Nenapsal jsi na jaké DVD vypaluješ , přestože jsem se na to ptal !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zdravím, takže ještě včera jsem poprosil kolegu co má pevné PC aby mi vypálil gamesu. Večer proběhla instalace naprosto vpohodě. Zkusím ho dneska nechat ještě vypálit hru, která mi nainstalovat nešla a uvidíme. Pokud to bude OK je to opravdu mechanikou. Všem díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu