Cartman182 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Ahoj, chtěl bych se prosím někoho zeptat, kdo hru dohrál jak mám porazit "Satana" http://www.youtube.com/watch?v=xxDLoqtnJoI&feature=related na videu je od 2.25 Když na něj vysílám kříže, tak mu to nic neubírá a naopak to ubírá ještě mě, protože mi to vrací. Nemáte někdo nějaký fígl, jak jej porazit? A nepište, že to vidím na videu, mě to tak nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 fígl? když lítá ve vzduchu, tak se k němu pořád přitahuj a combi do něj co to jde. Takhle sem ho udělal já. konec je vážně suprovej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Děkuju moc a přitahnout myslíš tím Pravý zadní ? (Teď mi vypadlo jak se to tlačítko menuje R něco :lol: ) Jinak ke hře: Hra suprová je užý od začátku mě hodně chytla, takový styl her mám rád. Akorát mě mrzí, že sem hru musel "rozdělit" jako kdyby pro sebe na dvě poloviny. Začal jsem ji hrát, ale potom už sem neměl na Xko moc času, tak jsem asi tak měsíc nehrál a teď jsem právě asi před 14 dny začal a dohrávm ji a už bych ji rád dohrál. Doba hratelnosti mám něco přes 11 hodin, což je krásná doba. Nevíte někdo, jestli se nechystá dvojka ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Děkuju moc a přitahnout myslíš tím Pravý zadní ? (Teď mi vypadlo jak se to tlačítko menuje R něco :lol: ) to už vážně netuším. hru sem dohrál před 4 měsíci. ale v menu, kde si kupuješ kouzla a a různý komba, tak máš i tutoriálky co a jak mačkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.