Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dantes Inferno

Cartman182

Recommended Posts

Ahoj,

chtěl bych se prosím někoho zeptat, kdo hru dohrál jak mám porazit "Satana"

http://www.youtube.com/watch?v=xxDLoqtnJoI&feature=related

na videu je od 2.25

Když na něj vysílám kříže, tak mu to nic neubírá a naopak to ubírá ještě mě, protože mi to vrací.

Nemáte někdo nějaký fígl, jak jej porazit?

A nepište, že to vidím na videu, mě to tak nejde :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuju moc a přitahnout myslíš tím Pravý zadní ? (Teď mi vypadlo jak se to tlačítko menuje R něco :lol: )

Jinak ke hře:

Hra suprová je užý od začátku mě hodně chytla, takový styl her mám rád. Akorát mě mrzí, že sem hru musel "rozdělit" jako kdyby pro sebe na dvě poloviny. Začal jsem ji hrát, ale potom už sem neměl na Xko moc času, tak jsem asi tak měsíc nehrál a teď jsem právě asi před 14 dny začal a dohrávm ji a už bych ji rád dohrál. Doba hratelnosti mám něco přes 11 hodin, což je krásná doba.

Nevíte někdo, jestli se nechystá dvojka ? :)

Odkaz ke komentáři

Děkuju moc a přitahnout myslíš tím Pravý zadní ? (Teď mi vypadlo jak se to tlačítko menuje R něco :lol: )

to už vážně netuším. hru sem dohrál před 4 měsíci. ale v menu, kde si kupuješ kouzla a a různý komba, tak máš i tutoriálky co a jak mačkat

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu