rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 007: GoldenEyeReloaded:hide1: Hlavní informace: Tak všiml jsem si že tu ještě není téma pro tuhle pecku, a tak ho zakládám já, tak čim bych začal, snad všichni znáte legendární hru 007 GoldenEye ještě z Nintenda 64 (datum vydání 25.srpna 1997) a pokud ne, tak nevadí. GoldenEye reloaded je HD remake této hry kde bude trochu pozměněn i samotný příběh. Hra bude také obsahovat multiplayer, kde se hráči budou proti sobě bojovat až v 16 hráčích ( 8 vs 8 ) a nebo na splitscreenu až pro čtyři hráče. Pokud si už jen podle textu myslíte že se bude jednat jen o nějakou arkádovku na xlive a psn, tak se mýlíte, tohle totiž bude plnohodnotná hra za plnou cenu (cca. 1399,-). V původní hře jste hráli v podstatě za "Pierce Brosnena", to se ted změní - budete hrát za nejnovějšího bonda tedy Daniela Craiga. Ostatní informace/zajímavosti: - V roce 2010 také vyšel GoldenEye, remake pro konzoli Nintendo Wii a Nintendo DS. - Video 4-player splitscreenu z původní hry: - Multiplayer video z GoldenEye Wii (2010): Takže, aby jsme si to shrnuli: Platformy: PlayStation 3, Xbox 360 Datum vydání: Severní amerika: 1.listopadu 2011 Evropa: 4.listopadu 2011 Multiplayer: Ano (až pro 16 hráčů) Splitscreen: Ano (až pro 4 hráče) OFFICIÁLNÍ STRÁNKA: ZDE Trailer: Multiplayer trailer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Bonda jsem nikdy moc nehrál, ale co jsem začal sledovat informace o tomhle dílu, tak se mi to líbí čím dál více a každopádně dřív nebo později tahle hra skončí v mojí sbírce. Hlavně se mi líbí mulťák až pro 16 hráčů, teď jen aby k tomu byli dobré mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Já se hlavně těším na splitscreen, já taky bonda moc nemusel, ty poslední díly, quantum of solace a blood stone byli hrozný, ale tohle vypadá úžasně. Já hral jen tohohle bonda u kámoše na N64 a peckovej Nightfire (na PC, fakt doporučuji!). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Novÿ trailer: http://www.xboxweb.cz/hry/goldeneye-007-reloaded/13011-souboje-v-goldeneye-reloaded.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Tak už je to skoro tady, zítra v USA a za 5 dní v EU, kdo má předobjednáno? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Je k stazeni a je RF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Zapoměl jsem, tady je 3 dny starý launch trailer, opravdu luxusní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.