Novys106 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 zdá se mi to nebo vychází jen jedna verze?předtim bylo víc verzí jako třeba Hardened a pak ten pak s tim autem a ted jenom normální verze?žádná limitka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Taky jsem se na to díval, ale našel jsem jenom Limitovanou edici Xka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 vychazi jeste jedna verze bouzel u nas nebude a to predplatne na rok te jejich nove sluzby kde bude zdarma nebo za polovic ty dlc a dalsi veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Nějaké nové informace: http://www.eurogamer.cz/articles/novinky-singleplayeru-modern-warfare-3 http://www.eurogamer.cz/articles/dojede-modern-warfare-3-opet-na-kratkost A ještě něco úsměvného :) http://www.zing.cz/novinky/7600/onion-tv-si-dela-srandu-z-modern-warfare-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Je ještě hardened edice, v ČR byla na objednání v xzonu, ale už asi není a nebude, ale že zahraničí jí určitě seženete (UK). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 lol, kdo by kupoval přetexturovaný mw2? :D ale je fakt že ty bonusy byly vždy dobrý no... to autíčko k black ops vypadalo dobře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Nepodcenuj to... CoD stále má svůj půvab a cenu, já se na něj hrozně těšim jak na MP, split ale taky na epické ukončení MW trilogie, z BF se to nedá srovnávat, obojí je něco jiného, řekl bych to takhle - BF3 = vojenský polosimulátor války, MW3 MP - šilená, rychlá, zábavná a arkádová bitva, MW3 SP - hollywoodskej blockbuster příběh :lol:. A prosím, už NIKDY BF3 vs. MW3 flame (do budoucna!)! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 A prosím, už NIKDY BF3 vs. MW3 flame (do budoucna!)! tomu se asi nevyhneš.... prostě jsou to 2 nejsilnější fps značky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 tvle to zas ten SP bude kratkej!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Dej si to na veterána a užívej, 6-7 hodin SP je v dnešní době normal, bohůžel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 tvle to zas ten SP bude kratkej!!! Bude... a ostatní se toho chytnou budou dělat stejně dlouhý hry - a na otázku proč je singl krátkej tak řeknou že současnej trh tohle chce ( vycházejí z prodejů COD ) a COD bude dál k.u.r.v.i.t herní scénu jako to dělá už kolik let.. bohužel tohle je smutná realita.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Dej si to na veterána a užívej, 6-7 hodin SP je v dnešní době normal, bohůžel... MW 2 byl hrozně kratkej (nezávisle na obtížnost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Aneb jako většina her, CoD5, CoD4, BC2, 007 a tuna dalších "nových her" - ty taky byli hodně krátký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Mě teda přijde divný vzít mw2, udělat nový textury, pár novejch map, nějakej ten perk a vydat to za plnou cenu jako novej díl :D ale tak ať si to ovečky kupujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 VOndy ale psst, tohle se děje už od CoD4, CoD5 (WaW), CoD6 (MW2) i CoD7 (Black Ops) bylo úplně to samý, akorát nové mapy a jiné prostředí. Ale furt je to zábava a každej kdo hrál CoD a bavilo ho CoD4 (například) tak ho bude bavit i tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Říjen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 je to jasné že to je furt stejné..ale koupim si to kvůli multáku ..ale víc pojedu asi Battlefielda 3 .ale budu mít obě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Já, ačkoliv je to u mě neobvyklé se tentokrát spíše těším na to epické zakončení MW, tedy na kampan. Pro MP budu hrát hlavně BF3 (asi.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 SP jsou v CoD skvělé,byl bych rad kdyby MW3 byl tak dlouhy jako CoD:WaW (což se nestane :lol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 CoD:WaW byl oproti jiným CoDům opravdu delší, ale nebyl tolik zábavný a "epický", ale MW2 - to bylo krátké, ale úplně fantastické a epické... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 MW 1 a MW 2 byly k nerozlišení téměř... :D ale je pravda ,že je CoD:WaW celkem nudný,když opominu zombie mod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Oh zombie mod, klasika - u toho jsem ale strávil času, Black Ops Zombie mod se mu nemůže rovnat :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 V CoD:BO jsou hrozný zombie mody, těch 2000 msp mě stálo za to koupit do CoD5 zbývající mapy :) mohlo by to být i v MW3 ,což se taky nestane :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Do MW3 dají spec ops, to je peckovej mod, tedy alespon ty missions mise jako v MW2 ale ten survival je totální shit, to je jako horda, nebo jako zombie mod ale proti lidem, ok to by šlo - ale proč to sakra dali jen pro 2 hráče? Trapárna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Říjen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 já se tešim na MW3 CO-OP mise :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Do MW3 dají spec ops, to je peckovej mod, tedy alespon ty missions mise jako v MW2 ale ten survival je totální shit, to je jako horda, nebo jako zombie mod ale proti lidem, ok to by šlo - ale proč to sakra dali jen pro 2 hráče? Trapárna... Nebo v zombie modu pouze 4 lidi , to pak nejde se dostat do 25 levelu a výše, mohli by udělat ro 4 a pro 8 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.