Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 407
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

prave-ze bf3 je tresnicka proti tomuhle..tady to cely vystrilis z jednoho mista pohnes se aktivujes dalsi script,kterej uz mel bejt davno aktivovanej protoze si mel jit do predu a vybehnou kolem tebe vsude manici a sou presny ze to neni mozny..ze te trefi i kdyz je nevidis a lezis nekde schovanej...je to proste tezky jak svina...ale sem rad ze uz to mam za sebou..vcera dohrano

Odesláno

Deyw: Prostě si jen casual player, já to na veterána skoro celé vystřílel a proběhl a ve hře jsem zachytil jen jeden trošičku těžký moment, a to ten v poslední misi kousek před koncem. A to je i proti nejlehčí misi v MW1 hodně easy. MW3 je hrozně primitivní a lehká hra a jestli to ty bereš takhle tak hold nejsi úplně top player (to já taky asi ne ale rozhodně to není těžký!!)

A že BF3 je proti tomuhle lehký? To jsi hodně mimo. Pokud chceš zažít něco těžkýho tak si dej DN:F na nejtěžší, GoW3 na INSANE a nebo takový starý hry jako DOOM a to teprve něco těžkýho zažiješ, hry jsou za posledních pár let jen procházky růžovou zahradou.

Odesláno

Ano, ale většinou jen k starším hrám, nové kontrolují admini a bany jsou nemilosrdné :D

Mrkni se třeba na MW2 Infection + Prestige 10 lobbys a ty ti tam daj infection jako aimbot, laser atd a funguje ti to jen dokud nevypneš hru, docela trapný ale takhle to jde, a pak jsou prostě i přímo prográmky které si tam nějak nahraješ no.

Ale dá se to lehce zjistit, zvlášt na super střeženém a přísném XLivu :D

Odesláno

rockyzz: zle si me pochopil...sem napsal jenom ze nemozny ta pasaz v misi stronghold -- hrano na veteran..uz sem to cely dohral...hra nebyla zase tak moc tezka..ja sem to spis napsal z hecu protoze sem byl vynervovanej tim neustalim umiranim tam :-)) jinak je to vpohode...jinak gow3 je na insane taky docela vpohode...ale taky to ma prehnany pasaze ktery sou skoro nemozny (posledni mise,ta obrana na ty strese a celkove vsechny ty mise stema uhorelejma :-)) jinak gow 1,2 me prisli na instane dost tezsi nez 3ka...a bf3 me prisel easy --- to bylo mozna tim ze sem to zkousel na pc a ne na xboxu jinak DN:F myslis duke nukem forever ?? to bych si rad zahral...a jestli je to vyzva tak kupuju hned :)

Odesláno

Na nejtěžší je to v některých částech hodně velká výzva, např. bitva z královnou kde jsem to zabalil a hrál pak už jen na easy na kompu :D

Jinak nevim co je na té misi Stronghold těžké, v pohodě jsem jí vystřílel jako všechny ostatní. Hlavně mi ale nevykládej že je GoW lehčí, to bych se picl (nebo tebe :D).

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu