xManitua Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2012 Zdar, když mi nejde MW2 ani Black Ops, půjde mi MW3? Nejde mi to s toho důvodu, jak to píše, ať vyčistím disk, nebo z podobného důvodu, nejde mi už ani Fable 3, snad budete vědět. Díky. :) Chce to se zbavit flash Xka a pořídit nový a kupovat originály :P Btw hrajete někdo ještě MW3? :D v pondělí sem ho pořídil za 2kila a docela mě chytl mulťák zase :D Citovat
Hanys.cz Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2012 Chlapy nevite jak v singlu pozadam jednotku o naboje, aniz bych musel vzit ze zeme jinou zbran nebo hledat bednu s naboji? :-) diky Citovat
JaHush Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2013 chtěl jsem se zeptat když koupím použitou hru půjde mi multiplayer bez použití online passu? díky za odpověď Citovat
kruta Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2013 Půjde, série Call of Duty nemá online pass :) Citovat
JaHush Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2013 děkuju pořídil jsem si xbox teprve nedávno tak se s tím teprve učím děkuju :) Citovat
Ondrej1989 Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2013 Cau kluci, omlouvam se asi za blbej dotaz, zacal jsem to hrat az nedavno, ale jde nejak nastavit aby jsme hrali s kamosem pri multiplayeru spolu? Porad nas to haze proti sobe, dik za odpoved;-) Citovat
perrek Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2013 nechci kecat ale myslim ze kdyz spolu budete v Party, automaticky vas to bude hazet spolu Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.