M0tion Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Zdravím, mám menší problém se hrou Minecraft, jde o to že když si hru minecraft stáhnu (jakoukoli verzi) a pustím ji, napíše mi to že mám špatné open gl. Teoreticky bych problém vyřešit uměl (aktualizovat Ovladače Graf. Karty a Open GL), ale prakticky se mi to stále nějak nedaří. Stáhl jsem dokonce balíček aktualizací přímo ze Stránek ATI, ale žádná změna. Mám NB HP ProBook 4530s a Graf Karty: Mobile Intel® HD Graphics a ATI Radeon HD 6490M (pamět 1GB). Napadlo mě zda není možné že hra běží na slabší grafice tedy integrovaném Intelu a jestli bych neměl aktualizovat ten, ale žádný balík jsem nenašel... Kdokoliv by mě mohl jakkoliv pomoci, byl bych mu strašně vděčný! přidávám výpis samotné hry: Bad video card drivers! ----------------------- Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode. This can usually be fixed by updating the video card drivers. --- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 -------- Generated 13.10.11 18:51 Minecraft: Minecraft Beta 1.8.1 OS: Windows 7 (x86) version 6.1 Java: 1.6.0_27, Sun Microsystems Inc. VM: Java HotSpot Client VM (mixed mode), Sun Microsystems Inc. LWJGL: 2.4.2 [failed to get system properties (java.lang.NullPointerException)] org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:185) at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:311) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:856) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:784) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:765) at net.minecraft.client.Minecraft.a(SourceFile:233) at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:629) at java.lang.Thread.run(Unknown Source) --- END ERROR REPORT e1b2f934 ---------- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M0tion Odesláno Říjen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 :**refresh**: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 reinstall ovladačů na grafiku a když to nefunguje, tak kompletní uninstall a znovu nainstalovat , popřípadě javy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M0tion Odesláno Říjen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 to jsem udělal, javu jsem nezkoušel, nemáš odkaz ? nevím co přesně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 http://www.java.com/en/download/index.jsp tahle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
M0tion
Zdravím,
mám menší problém se hrou Minecraft, jde o to že když si hru minecraft stáhnu (jakoukoli verzi) a pustím ji, napíše mi to že mám špatné open gl.
Teoreticky bych problém vyřešit uměl (aktualizovat Ovladače Graf. Karty a Open GL), ale prakticky se mi to stále nějak nedaří.
Stáhl jsem dokonce balíček aktualizací přímo ze Stránek ATI, ale žádná změna.
Mám NB HP ProBook 4530s a Graf Karty: Mobile Intel® HD Graphics a ATI Radeon HD 6490M (pamět 1GB).
Napadlo mě zda není možné že hra běží na slabší grafice tedy integrovaném Intelu a jestli bych neměl aktualizovat ten, ale žádný balík jsem nenašel...
Kdokoliv by mě mohl jakkoliv pomoci, byl bych mu strašně vděčný!
přidávám výpis samotné hry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.