Lukasz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Ahoj, potřeboval bych nějakou homebrew aplikaci na PDF abych je mohl číst :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 skus bookr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukasz Odesláno Říjen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 bookr jsem zkoušel jenže mi to nechce načíst, musím pak natvrdo vypnout a zapnout PSP, a nebo mi tam dá chybu :( jo a mám CFW 6.35 pro B8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukasz Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 takže mi nikdo jiný kromě Kosscz (díky) neporadí?... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 tak pdf jsem spouštěl přes toho bookra a šel v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 braun123 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 A kdy přesně to zamrzne ??? Při zapínání bookra nebo při načítání pdf/txt ??? Pokud to druhý tak : Zkus přejmenovat ten soubor ( např. HarryPotterAPrincDvojíKrve.pdf jenom na Harry.pdf - prostě aby tam nebyla diakritika -- kvuli tomu mi to tky nešlo ... , nebo ještě skus změnit font...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 něco bude v nastavení. mě to taky prvew nešlo a pak jsem si nějak pohral s nastavením a aleluja :-) ale s tím ti už neporadim. bookr už nepoužívam :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukasz Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 a nevadí že tam jsou obrázky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reiko Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Prave som si stiahla bookr a chcela som si tam dat knihu v pdf. Tu knihu som ulozila do psp/game/bookr. Bookr mi isiel zapnut ale ked som chcela nacitat knihu napisalo mi toto: erorr in page 1: freetype could not load embedded font 0x95 A toto iste mi napise pri kazdej strane. Pls poradte : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lukasz
Ahoj, potřeboval bych nějakou homebrew aplikaci na PDF abych je mohl číst :)
díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.